BTS - H e a r t b r e a k e r, почуй і передай вітання з України  J-HOPE від його прихильників, вірніше прихильниць!

[#호비생일ㅊㅋ] 0218 Happy Birthday J-HOPE 아미의 하나뿐인 HOPE

Вчора зовсім випадково став свідком незвичної події. Одразу і не зрозумів, що відбувається. Побачив, що на Спортивну площу, що знаходиться біля метро Палац Спорту у Києві, йде багато молоді (переважно дівчата).

На самій площі, куди я потрапив біля 18 години, вже була велика кількість молодих людей, які радісно щось співали, танцювали, вигукували якийсь одразу мені не зрозуміли речівки. Безумовно стало цікаво, що саме відбувається. Тому підійшов, щоб спитати у учасниць "акції", "зустрічі". З'ясувалось, що київський фанклуб молодого південнокорейського репера, автора пісень, танцюриста та продюсера Чон Хосока (кор. 정호석; англ. Jung Ho-seok), більше відомого під сценічним ім'ям Джей-Хоуп (англ. J-Hope), організував привітання свого кумира з днем народження. І привітання дуже своєрідне. Молоді люди зібрали гроші, щоб на екранах Гуліверу показували невеличкий ролик- привітання з днем народження, який створили фанати Джей-Хоупа.

До речі, текст на моїй сторінці у ФБ до онлайн відео події теж писали самі фанати. Дякую, Олена Медведенко, за уточнення щодо назви групи, саме завдяки якому я і доповнив матеріал цієї невеликої статті деякими фактами.

Зокрема, відповідно до інформації (https://uk.wikipedia.org/wiki/BTS https://uk.wikipedia.org/wiki/Чон_Хосок): 

BTS - південнокорейський гурт, заснований у 2013 році. Складається із семи учасників: PМ (Кім Намджун), Джин (Кім Сокджин), Шуга (Мін Юнгі), Джей-Хоуп (Чон Хосок), Чімін (Пак Чімін), Ві (Кім Техьон), Чонгук (Чон Чонгук). 

BTS — другі за кількістю продажів виконавці у 2018 році, а «MAP OF THE SOUL: PERSONA »— альбом з найбільшою кількістю проданих копій за всю історію в Кореї. Продавши у загальній кількості більше ніж 14 мільйонів альбомів, гурт посідає перше місце за кількістю продажів серед корейських артистів усіх часів. Хлопці з'явилися на обкладинці журналу «TIME» як "лідери наступного покоління" та потрапили до списків "25 найвпливовіших людей в Інтернеті" (2017—2019) та "100 найвідоміших людей світу" (2019). У 2019 BTS посіли 43 місце у списку "100 знаменитостей" за версією журналу "Forbes" як "одні із зірок, які заробляють найбільше у світі", у 2018 році, корейський підрозділ цього журналу назвав їх найвпливовішими персонами в Кореї. Також вони посіли 3 місця в книзі рекордів Гіннеса з піснею "Boy With Luv". Кожного року гурт приносить більше ніж 4,65 мільярдів доларів до економіки Південної Кореї, приваблюючи кожного 13-ого туриста, який відвідує країну. Вони стали одними із найважливіших постатей на всесвітньому музичному ринку, збільшивши у 2018 році загальний дохід від продажів на 19 мільярдів доларів — цифра, яку світ не бачив із 2006 року, коли розпочали набирати обертів цифрові продажі.

Слідом за їхньою кампанією проти насильства "Love Myself" у партнерстві з ЮНІСЕФ, BTS виголосили промову на 73-ій Генеральній Асамблеї в ООН та стали наймолодшими серед тих, хто отримав Орден за заслуги у сфері культури від Президента Південної Кореї за їхній внесок у поширення корейської культури та мови в світі.

Ось таки вони - 7 молодих людей, які підкорили світ! 

Цікаво було дізнатись також, що BTS (방탄소년단) 'Dynamite' Official MV, прем'єра якого відбулась 21 серпня 2020 року, вже має 858 049 524 перегляди по всьому світу.

Що стосується Чон Хосока. 

13 червня 2013 року Хосок дебютував у складі гурту BTS з піснею «No More Dream» з їхнього дебютного альбому «2 Cool 4 Skool». 1 березня 2018 Джей-Хоуп випустив свій перший мікстейп «Hope World» разом із кліпом на пісню «Daydream», а 6 березня — «Airplane». «Daydream», посівши верхівки чартів, зробила Хосока одним з десяти корейських виконавців, включаючи його гурт BTS, що досягли першої сходинки. Завдяки успіху свого дебютного соло 10 березня він став третім у чарті «Emerging Artists» та 97-им в «Artist 100», а через тиждень піднявся до 91-ї сходинки. Хосок став п'ятим корейським артистом та другим сольним виконавцем, що потрапив до чарту «Artist 100». «Hope World» опинився в чартах десяти країн по всьому світу, а пісня «Daydream» — у трьох.

Сподіваємось, що ця стаття допоможе J-HOPE дізнатись про те, що його дуже люблять в Україні. Принагідно теж приєднуємось до вітань!

Часи настільки швидко змінюються, що завжди важливо бути в тренді подій, тенденцій. У сучасному світі відстані не мають значення. Має значення ідея, творчість. Саме це наразі цінується молодими людьми.