Кондиціонери Haier: передові технології в кондиціюванні помешкання

Кондиціонери Haier: передові технології в кондиціюванні помешкання

Якісний кондиціонер робить життя свого власника набагато комфортнішим. Охолодження, нагрівання, осушення, очищення, зволоження, іонізація – набір доступних опцій в такій техніці дійсно широкий. Якщо вас цікавить функційне та довговічне кліматичне обладнання, оптимальним рішенням стануть кондиціонери Haier. Прилади від цього виробника вирізняються не лише надійністю та оптимальним балансом між ціною та якістю, але й передовими технологіями, якими обладнана кожна модель.

Що потрібно знати про виробника

Компанія Хайєр – всесвітньовідомий концерт з виготовлення побутової техніки зі штаб-квартирою в КНР. Попри відносно недовгу історію (фірму заснували в 1984 році), ця компанія постійно входить в топи найвпливовіших світових брендів. Наразі мережа складається із 25 індустріальних парків та 122 виробничих підприємств.

В Україні кондиціонери Haier вперше з’явились на початку 2000-х рр. Бренд швидко завоював любов користувачів, ставши у 2007 р. найбільш популярною торговою маркою в країні. Особливо жителі України цінують кліматичне обладнання та водонагрівачі Хайєр. Кондиціонери від цього виробника завжди йдуть на вістрі технологій, радуючи своїх власників широким набором опцій.

Інверторний компресор та віддалене керування

Ключова особливість кондиціонерів фірми Haier – це їхній компресор. Компанія використовує інверторні механізми від найвідоміших світових брендів (Hitachi, Panasonic, QingAn, Mitsubishi). Це гарантує довговічність та енергоефективність кліматичного обладнання. На додачу, інверторний компресор працює значно тихше та завжди підтримує оптимальний мікроклімат.

Купуючи кондиціонер Haier, ви обираєте свободу. Керувати таким приладом можна з будь-якої точки світу. Вбудований модуль Wi-Fi дає можливість змінювати налаштування, вмикати та вимикати техніку за допомогою додатку в телефоні. Після повернення додому не доведеться чекати, поки кондиціонер запрацює – температура вже буде максимально комфортною.

Кондиціонери Haier: широкий набір опцій та інші переваги

До інших переваг кліматичної техніки від цього виробника відносять:

  • функційність – супертиха робота, іонізація NanoAqua, Self-Clean та Steri-Clean, об’ємний потік повітря та інші опції роблять кондиціонери Хайєр максимально зручними в експлуатації;
  • висока потужність – це дозволяє підібрати модель як в невелику квартиру, так і в просторий будинок чи заклад;
  • широкий лінійний ряд – виробник пропонує побутові, напівпромислові та мультиспліт-системи кондиціювання;
  • можливість придбати техніку в різних кольорах – завдяки стильному дизайну прилади чудово вписуються в інтер'єр.

Окрім того, купуючи кондиціонери фірми Haier від офіційного постачальника, ви отримуєте до 5 років гарантії (за умови реєстрації гарантійного талона на сайті та регулярного проведення регламентного сервісного обслуговування). Це ще раз підтверджує надійність та довговічність такої техніки, яка тривалий час даруватиме власнику приємну прохолоду, незалежно від погоди на вулиці!