Подумалось мені про силу мистецтва. Особливо кінематограф зачіпляє зараз.

Я особисто голосував за В.Зеленського для обрання Президентом України, враховуючи ідеї і під впливом кіносеріалу «Слуга народу» і якщо будуть інші відвертими, так зробив не тільки я. Була і особисто аналітика, інформації було більше ніж у інших, не даремно мав втекти від НАБУ в рамках безпідставних обвинувачень у «справі Оніщенко», що відкривали мені шляхи на ніби-то «злодія №2» в цьому провадженні і з О.Татаровим, Н.Подоляком ми непогано реалізували захист клієнта. Але, як кажуть, кіно то кіно.

Так ось, а чому не перевірити системність його впливу на маси та передбачливість тексту книги «Сєтка», чому б Ігорю Валерійовичу не ризикнути вдруге. Справжні адвокати, як батьки, не здають клієнтів. В житті відбувається продовження серіалу «Слуга народу», таке собі реаліті-шоу, так чому не зробити продовження серіалу реально.

Зробити не дуже простий сюжет, що без відповідальності в рамках вищої міри на посаду керівника країни та його державних інституцій обирати в Україні нікого неможливо, бо війна, і є ті хто ціною життя захищає і сподівається на нову Україну. Що розуміння вищої міри щонайкраще і точніше реалізацію її за ганьбу у владі може гарантувати тільки адвокат, так було і у Сінгапурі. Що тільки адвокат може зараз захистити народ від тих, кто його перетворює в біомасу і зараз Батьківщині без захисту адвокатом ніяк. Ну і як адвокат може зараз бути більш результативним, але має на це шанс тільки після Перемоги, за законами сьогодення. Дублера для кіно мабуть потрібно знайти, а в реальному житті це може робити такий адвокат, як я і розпочати це саме під час замовного процесу на знищення себе і адвокатури.

Маємо памʼятати, що практично всі національні лідери України виховувались і тюрмою та тими, хто там бачить свій світ.

Мабуть і інвестори для кінофільма знайдуться, бо це кіно на кіно і воно може мати результат і повинно мати результат, бо займатись державним та рятувати Україну на цьому етапі маємо ми всі.

Питання в тому вийде чи ні ще раз, це ж від артистизму залежить, хтось ще раз дасть шанс країні, а хтось не помітить, що це вже вдруге.

Така фантастика, але всі досягнення колись були нею, яке і серіал «Слуга народу».

Фактично всі ми готові зараз відповідати вищою мірою за право жити в Україні, залишилось тільки чиновництво підтягти до цього з ланковою керівного складу «органів», а що «терору закону» під час війни.