Пошук лояльного інтернет-провайдера з найкращими пропозиціями

На ринку телекомунікаційних послуг столиці працює десятки провайдерів, які відрізняються між собою варіантами підключення, тарифними планами, видами додаткових послуг. Тому коли виникає питання підключення інтернету в Києві, кожен абонент починає шукати оператора, який може забезпечити якісний зв’язок, надійну технічну підтримку, дотримуватиметься заявлених в договорі технічних параметрів мережі. Тому під час пошуку такої компанії варто звертати увагу саме на ці моменти.

Пошук за критеріями

Для кожного абонента важливо знайти провайдера, який зможе задовольнити його потреби по вартості послуг, швидкості з’єднання, якості обслуговування, швидкості реагування і ефективності комунікації з клієнтами. 

  • Тарифні плани. Важливо спочатку визначитися, для яких цілей буде використовуватися інтернет. Щоб відправляти листи, переглядати тексти, працювати з месенджерами, висока швидкість не потрібна. Щоб спілкуватися у відеочатах, серфити, грати в ігри онлайн, знадобиться більш висока швидкість. Гідний провайдер, такий як наприклад UTELS, зазвичай пропонує кілька тарифних планів для різних категорій споживачів. Якщо оператор може забезпечити широкий вибір, це є ознакою його лояльності до своїх клієнтів.
  • Швидкість з’єднання. З кожним днем об’єми інформації, яка передається з допомогою інтернету, зростає. Якщо раніше для користувачів було достатньо використовувати швидкість 50 Мбіт/с, то вже сьогодні цього недостатньо. Тому провайдери пропонують різні тарифні плани, в яких швидкість може досягати 1 Гбіт/с при умові використання технології GPON.
  • Технічна підтримка. Надійний і лояльний провайдер має групу технічної підтримки, яка консультує абонентів, відповідає на дзвінки під час збоїв в роботі мережі, допомагаєу вирішенні різних технічних питань, які стосуються роботи інтернету. Під час його використання можуть виникати певні проблеми, не кожен провайдер може вчасно їх усувати, ввічливо і професійно відповідати на питання абонентів.
  • Технологія GPON. Сьогодні для киян надзвичайно важливо, щоб інтернет працював без збоїв, навіть під час відключень електроенергії. Тому нові абоненти шукають провайдерів, які використовують технологію GPON. Цей спосіб підключення забезпечує безперебійну роботу мережі, навіть коли немає світла. Пропускна здатність оптоволокна, яке використовується для прокладання мережі, досягає 1 Гбіт/с.
  • Не тільки інтернет. Вибираючи оператора важливо звернути увагу на види додаткових послуг, які він пропонує. Було б непогано з допомогою оптоволоконного кабелю отримати інтерактивне телебачення, що дає змогу відмовитись від дороговартісного кабельного ТВ. Компанія UTELS пропонує не тільки можливість підключення інтерактивного телебачення, а й відеонагляду. 

Щоб під’єднатися до мережі інтернет-провайдера UTELS, заходьте на його сайт, вибирайте тарифний план та замовляйте цю послугу, заповнивши спеціальну форму. Вигідні акційні пропозиції від УТЕЛС є приємним бонусом як для нових клієнтів, так і для постійних абонентів.