«Правий Сектор» розпочав акцію щодо припинення фінансування тероризму власниками ринку «Столичний»

Багаточисленні розслідування довели, що номінальний власник "Столичного" - підставна фігура, на яку переписані активи одного з близьких соратників Януковича - Юрія Іванющенка. У кримінальному світі його знають, як "Юру Єнакіївського".

Більш того - директор ринку Рустем Абдукадиров - один з тих, хто керує силовим блоком бізнес-структури "Юри Єнакіївського". Журналісти довели, що саме він возив тітушек на Майдан під керівництвом ще одного представника клану Януковича - Армена Саркісяна, який теж відомий в кримінальних колах, як "Армен Горлівський".

Саме тому «Правий Сектор» розпочинає акцію проти криміналу і беззаконня на «Ринку Столичний». За відомостями авторитетних медіа, на «Столичному» всі внутрішні розрахунки проводяться тільки готівкою - в дусі "чорної бухгалтерії" Януковича, а власники ринку мають інші підприємства на території ДНР. Фактично, гроші, що витрачають тут покупці, йдуть в кишеню дружків Януковича, а звідти - на підтримку бойовиків і сепаратистів, які вбивають наших солдатів на Сході.

«Правий сектор» закликає свідомих українців бойкотувати ринок "Столичний", адже купувати там дорівнює фінансувати війну, вбивства і смерть на Сході України!

Дивіться також