Телевізори Samsung – у чому їхні фішки

Популярність телевізорів Samsung серед населення Рівного просто шалена, і це нескладно пояснити. Бренд має велику дослідницьку лабораторію. Компанія втілює у свої вироби перевірені технології, а це створює максимальний комфорт для перегляду. Це й відрізняє бренд Самсунг. Розглянемо основні фішки сучасних моделей.

High Dynamic Range 1000

Завдяки деталям формується зображення. Якщо кожен елемент на екрані має чудові кольори та деталізацію, картинка виглядає привабливо. У більшості сучасних моделей бренду використовується технологія HDR. З її допомогою білий колір виглядає чистішим, а чорний – насиченим. Основні переваги технології:

  • перегляд телевізора стає комфортним навіть при яскравому денному освітленні;
  • усі нюанси сцени чітко помітні;
  • картинки з нічною пітьмою та холодним сонцем передаються природньо.

Завдяки піковій яскравості 1000 ніт зображення максимально реалістичне.

Технологія квантових точок

У сучасних моделях активно використовується quantum dots. Переглядаючи телевізор, користувач бажає, щоб зображення на телеекрані було таким самим барвистим, як і в житті. Дисплеї з технологією квантових точок чудово з цим справляються. Точність кольорів та діапазон максимально наближені до реальних.

Для цієї технології використовують QLED-дисплеї. Вони дають широкий діапазон чорного кольору. У виробів Samsung найвищий рівень яскравості та контрастності з технологією квантових точок, тому саме такі телевізори у Рівному мають попит. Для реалізації використовують 10-бітні панелі, що дозволяє відтворювати набагато більше відтінків, ніж у стандартних 8-бітних.

Ultra Black

Часто телевізор дивляться при увімкненому світлі. Це негативно впливає на якість зображення, бо з’являються відблиски на моніторі, які створюють напругу на зір. Самсунг розробив технологію Ultra Black, яка діє за принципом ока метелика. Комаха чудово бачить у нічний час завдяки поглинанню світла. Екран розвіює промені, тому відблиски не з’являються, а очі не втомлюються. Глядачам не потрібно мружитись або зменшувати доступ світла. Технологія дозволяє насолоджуватись переглядом.

Реалістичність зображення

Навіть чудовий фільм може сприйматися негативно, якщо картинка виглядає нереалістично. Щоб зробити тіні глибокими, а сонячне світло яскравим, використовується технологія Precision Black. Реалістичність досягається завдяки затемненню не всієї панелі, а лише потрібних частин. В яскравих ділянках зберігаються світлі кольори. Це створює природну контрастність, що дозволяє насолодитися тим, що відбувається на екрані. Переконатись у цьому можна, придбавши телевізор в інтернет-магазині Allo.

Компанія Samsung є дуже активною на ринку технологій, впроваджуючи останні досягнення. Завдяки цьому їй вдається залишатися лідером та мати велику базу шанувальників.