Як обрати курси турецької мови: повне керівництво

Багато українців давно відкрили для себе Туреччину. Це прекрасна країна для відпочинку та подорожей. Це економічно розвинена держава, яка відкриває широкі перспективи для бізнесу та взаємовигідного партнерства. Тож не дивно, що інтерес до вивчення турецької зростає з кожним роком. Ця мова стає все більш потрібною для різних категорій людей. Як же вибрати найбільш ефективний формат вивчення? Розглянемо докладніше, чому курси турецької мови у Києві мають підвищений попит. 

Як почати ефективне навчання турецької мови

Перш ніж обрати формат вивчення, рекомендуємо визначитися з метою і сферою застосування отриманих знань. Найпоширеніші причини:

  1. Підготовка до іспитів, співбесіди, здобуття освіти.
  2. Підвищення наявних навичок з метою вільного спілкування, проведення переговорів, виступу в публічних місцях, на конференціях.
  3. Отримання престижної роботи.
  4. вивчення турецької з "0" для подальшого переїзду до Туреччини, подорожей.
  5. Знайомство з культурною спадщиною. 

Правильне формування мети допоможе викладачеві з'ясувати рівень знань і запропонувати оптимальний темп навчання, не порушуючи зону комфорту учня. Студентам, які звикли працювати у команді, підійде групова форма навчання (міні-групи з 4-6 осіб). Тим, хто хоче вивчити вузьку тему або глибоко зануритися в мовне середовище, рекомендуємо вибрати індивідуальні заняття.

Як правильно вибрати курси 

Ефективне вивчення турецької мови починається з визначення наявного рівня. Якщо учень зовсім не знайомий з азами, найкраще підійдуть індивідуальні курси. Заняття можуть проходити в мовній школі або дистанційно. Другий варіант часто обирають активні претенденти, які раціонально витрачають наявний час. Їм часто доводиться коригувати власний графік, тому для них найкраще підходить індивідуальне навчання в онлайн-форматі. Дистанційні лекції обирають люди, які цінують домашній затишок або не можуть відвідувати школу через проживання в іншому місті. 

Якщо говорити про школу STUDY-EXPERT, то абсолютно не важливо які курси обирати – стаціонарні чи дистанційні. Формат занять не впливає на ефективність знань, що викладаються. В обох варіантах із студентами узгоджується графік занять, а навчання проводять висококваліфіковані викладачі. 

Є й інші причини, через які студенти обирають STUDY-EXPERT:

  1. Наявність ліцензії на надання послуг даного профілю. 
  2. Чітке диференціювання процесу навчання на рівні. Наявність спеціальної програми та плану навчання.
  3. Викладачі знають турецьку на рівні носіїв мови. Вони проводять заняття іноземною і допомагають повністю зануритися в мовне середовище. 
  4. Застосування якісних методичних матеріалів матеріал, сучасних інструментів і технологій навчання.

Після закінченню навчання та успішного складання іспиту студентам надається сертифікат, що підтверджує отриманий рівень.