Жінки оплесками оцінили подарунок від ректора - урочисте відкриття жіночого Туалету на 8 березня!

У Державному Університеті Телекомунікацій ректор Толубко на міжнародний жіночий день подарував жінкам свято - відкрив жіночий туалет!

Яскраву промову - привітання з міжнародним жіночим днем варто прочитати і запам'ятати усім:

"...Профсоюзный комитет ... обращались к администрации с просьбой наведения порядка и необходимости создания комфортных условий в женских туалетах...

Ректор, Владимир Борисович Толубко, принял решение на комплексный ремонт этих важных объектов на всех этажах учебного корпуса, а также распорядился о выделении денег. При этом по решению ректора выбором типа, цвета облицовочной плитки, необходимого оборудования, различных приспособлений и аксессуаров, планировкой их размещения и установки, осуществлялись женщинами, членами профкома и женщинами, которые работают на этаже.

Все эти вопросы предварительно обговаривались с начальником отдела эксплуатационно-технического відділу, со мной, и утверждались у ректора.

И сегодня в канун международного женского дня 8 марта, в срок, который был ранее утвержден ректором, День открытия певого отремонтированного женского туалета настал. 

Вам понравится наша робота, ведь мы очень старались для вас.

В ней любовь к вам и наша забота. Вы, уверен. оцените нас.

Ну а мы вас давно оценили. Самый высший поставили бал.

Вы умом и красой нас пленили. Мы ж для вас открываем сей зал.

Після того, як ми офіційно відкриємо об'экт з Іриною Олександрівною для огляду і користування, профсоюзный комітет запрошує усіх присутніх зайти до аудиторії, де ми усі закрипемо цю подію келехом шампанського.

Значит переризаємо з Іриною Олександрівною символічну стрічку про відкриття цього приміщення."

Як же приємно, що в цьому університеті навчаються іноземні студенти, які теж привітали жінок зі святом 8 березня, але в іншій спосіб. Раджу подивитись.

А взагалі цікаво, які подарунки отримали ви на 8 березня, шановні жінки? Що вам сподобалось? І як би ви хотіли щоб вас привітали наступного року? 

Можливо так само як ректор Толубко?

До речи!  В цьому університеті у суботу 3 квітня -  День відкритих дверей! Усі бажаючи зможуть не тільки зустрітись з  керівництвом університету, деканами та представниками Приймальної комісії, але й за потреби відвідати або просто подивитись на  чудо туалет! Там з радістю чекаєють на Вас!