​Русня добрехалася до того, що в україні снаряди для HIMARS перевозяться в… трамваях та тролейбусах

Таке вікопомне відкриття зробив в ефірі безумного пропагандона Соловйова ще один навіжений на ім’я Рустем Хлупін. Представився ветераном руснявої військової розвідки. Ну, така у них розвідка, такі й ветерани.

А надихнула, вочевидь, на цей фейко-креатив Хлупіна, доповідь псевдоправозахисної організації Amnesty International, яку вже давно у світі інакше як «Амністія путіна» і не називають.

Горе-організація заявила, що українські військові в спробі дати відсіч російському вторгненню наражають на небезпеку цивільне населення, створюючи бази і розміщуючи озброєння в житлових районах, у тому числі в школах і лікарнях.

А хіба під загрозу українське громадянське населення не потрапило виключно через неспровоковану збройну агресію російської федерації? І припиниться ця загроза відразу, як тільки орки покинуть межі України, а російське військове командування припинить віддавати злочинні накази про обстріл українських міст та сіл. Про це у брехливій доповіді – ні слова.

З українського бюро Amnesty International після такої ганьби звільнилися працівники. Адже по суті тут виправдовують військові злочини мордору – ну, вимушені нелюди стріляти по наших людях.

У нешановної пані Каламар, яка очолює Amnesty International, рідний дідусь, французький партизан, був страчений німецькими окупантами 1944 року. 1940 року армія Франції тіпа не наражала населення на небезепеку і безславно капітулювала.

Після чого Гітлер впевнено продовжив війну в Європі, вбивши ще десятки мільйонів людей. Сотні тисячі людей у Франції були страчені і ув’язнені під час окупації, а після висадки в Нормандії союзникам все одно із великими зусиллями довелося вибивати ворога, який тримав оборону в окупованих французьких містах і селах. З великим жертвами мирного населення. Забули, пані Каламар?

А від артобстрілів і авіабомбувань шкіл і лікарень, де засіли нацики, один крок до систематичного знищення трамваїв та автобусів з людьми, які нібито везуть снаряди до HIMARS…