Агентура Кремля продовжує розкрадати Україну!

Кремлівська агентура продовжує терзати Україну навіть після того, як у нашу країну почалося пряме вторгнення Росії.

І сьогодні низка відповідальних постів залишаються в руках диверсантів ворога. Тих хто роками саботував реформи у правоохоронній системі та податковій.

Іван Куценко - професійний корупціонер зі стажем, свого часу з простого морячка, який відслужив своє на підводному човні Північного флоту, який одного дня перетворився на великого начальника податкової міліції Севастополя, і сьогодні обіймає важливі державні посади.

І це навіть при тому, що у 2012 році Куценко під час роботи в Севастополі на посаді заступника начальника управління податкової міліції банально привласнив собі 4 кілограми золота – 8 мільйонів гривень за найскромнішими оцінками.

Повірте, це ще не найбільший злочин. Куценко настільки навчився красти, що вкрав ці 4 кілограми мало не відкрито.

Скільки було їм накрадено і залишилося поза увагою слідства – можна лише здогадуватися.

Цікаво в цій справі, що Куценко після того, як його зловили не тільки не сів, а ще й пішов на підвищення!

23 квітня 2014 року він без проблем пройшов спеціальну перевірку та обійняв посаду першого заступника начальника слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління Міндоходів у м. Києві!

Також йому було надано спеціальне звання – полковник податкової міліції!!!

Вдумайтесь! У країні війна, а на посаду в Міністерстві доходів заступає агент Кремля та отримує чергове звання!

Причиною такої легкості було те, що його захистом зайнявся особисто перший заступник голови Державної фіскальної служби України В. Хоменко.

Незважаючи на вимогу, прокуратура міста Києва зверталася до нього з вимогою усунути порушення при призначенні Куценка, оскільки він згідно зі ст. 352 Податкового кодексу України, за своїми особистими, діловими, моральними якостями не може працювати у податковій міліції, Хоменко відмовився звільнити свого підлеглого.

Чому?

Тому що Куценко під дахом Хоменка займався створенням мережі елітних конвертаційних центрів у місті Києві!

Куценко особисто займався підбором клієнтів по всій території України та через свої зв'язки з правоохоронними органами та органами ДПС гарантував безпеку незаконних операцій, ціль яких інакше як економічною диверсією і не назвеш.

але...

І дахи є терміном придатності. 14 лютого 2016 року Івана Куценка було люстровано відповідно до законодавства України із забороною протягом тривалого часу обіймати певні керівні посади у правоохоронних та державних органах виконавчої влади України.

Тривалого?

Це скільки?

На сьогодні Куценко вже знову при параді та обростає новими справами та партнерами.

Люстрований чиновник із більш ніж суперечливим минулим зараз, під час війни з Росією  працює у Комунальному підприємстві Київської обласної ради “Київське обласне ресурсне агентство” (“КОРА”),  має постійний доступ до секретних документів щодо зміцнення та оборони Київської області, а також регулярно спілкується та консультується з помічниками та юристами штабу МОУ, та військовослужбовцями ГУР?

Як так виходить, що  людина, яка майстерно грабує Україну  сьогодні, має постійний безперешкодний доступ до документів, які мають державну таємницю?

Але це не кінець історії!

Досвідчений корупціонер пригрів під своїм крилом молоде, але не менш злодійкувате кримінальне обдарування!

Анна Куценко, яка раніше виводила з бюджету міста для свого боса Володимира Прокопива гроші, тепер працює під дахом свого відомого однофамільця!

Завдяки протекції такого відомого махінатора, Ганна Куценко, незважаючи на те, що щодо її слідчих правоохоронних органів відкрито близько 10 кримінальних проваджень за "привласнення, розтрата майна" займається списанням Гуманітарної допомоги Київської області!

Ганна Куценко особисто керує найбільш темними закупівлями оперуючи сумами до 50 000 гривень, оскільки процедура не вимагає проведення тендерних торгів! 

Втім, однієї однопрізвища в оточенні Куценка мало.

У квітні 2022 року Іван Куценко призначив на посаду заступника директора КП КОР «Кора» Батрука Сергія Анатолійовича, засудженого за ч. 3 ст. 175 КК України – «невиплата заробітної плати, стипендії, пенсії або інших встановлених законом виплат», з яким знайомий із часів злочинної діяльності на посадах у правоохоронних органах АР Крим, де також вони так само як і сьогодні займалися вирішенням питань пов'язаних із ухиленням від податків .

Батрук креатура ФСБ займав не останнє місце в Соціалістичній партії України, яку Кремль курирував безпосередньо.

Сьогодні ж Батрук разом із тандемом Куценком займається протиправною діяльністю пов'язаною з доставкою та розподілом гуманітарної допомоги у Київській області, м. Києві та інших областях України.

Батрук безпосередньо займається схемами крадіжки гуманітарки, організовані Іваном Куценком.

При цьому ні в кого в Україні цих чиновників питань немає!

Нікого не цікавить, хто і яким чином у воюючій країні його призначив на таку важливу посаду?

Як взагалі можливе таке нехлюйство і така недбалість?

Хто відповість за злочини, які вчиняє зараз чиновник з такою багатою біографією?

Ми точно за Україну та її майбутнє воюємо якщо ось такі ось “куценки” потім отримуватимуть державні нагороди та високі посади в країні, яка перемогла російський неофашизм?