Безпорадне наколоте суспільство! Чи прокинешся ти?

Друзі! Мені соромно за себе, бо я не зміг нічогісенько зробити задля того, щоб змінити ситуацію в країні.

Але так саме мені соромно і за наше з вами суспільство. Його іноді ще називають громадянське. Навіть стратегії національні розробляють, спрямовані на його розвиток. Величезні кошти виділяють з бюджету. Правда незрозуміло на що вони витрачаються. Але це справа інша.

Вчора, якщо ви добре пам'ятаєте ми відзначали Всесвітній день води. Безумовно багато наших керманичів, навіть депутатів написали пречудові пости про те, які вони гарні, які вони молодці, як вони із шкіри лізуть, щоб зберегти воду.

Сьогодні вдень, відповідаючи на ваші прохання я провів громадський моніторинг золовідвалу Дарницької ТЕЦ і дослідив у прямому ефірі, як і куди потрапляє "гидота" з золовідвалу. Посилання на включення додаються. Усі вони були з однаковим текстом: " Про Чисту воду та чисту совість. Відео доповнення з золовідвалу Дарницької ТЕЦ. З Міжнародним Днем Води! Бережіть найдорожче - ВОДУ! Прохання поширити КОЖНОМУ ДЕПУТАТУ Київради, правоохоронцям!" І було їх аж ЧОТИРИ!

І чому зараз змушений звернутись до вас? Бо мені "терпець" урвався. Подивиться що робиться? 

ЖОДНОЇ РЕАКЦІЇ від посадових осіб, від депутатів, які ЗОБОВ'ЯЗАНІ ЦЕ РОБИТИ!

ЖОДНОЇ РЕАКЦІЇ від контролюючих органів, правоохоронних! Громаді начхати!

ВИ виходите на шалені акції супротиву ПРОТИ ЧОГО і ЗА ЩО? Щодня знищуються десятки водойм, сотні тисяч гектарів нашої родючої землі. Ви мовчите!

Щодня під слідством перебувають десятки, сотні, тисячі наших співвітчизників. Ви мовчите! Мене теж переслідували у судах. Дякую, друзям, які кожного разу знаходили час і приходили в суд для підтримки, аде жодного разу ЖОДНА З ОРГАНІЗАЦІЙ не організовували такі масштабні дії, які "прославили Україну" на весь світ!

Ви що, очманіли, вибачте за сленг? Хто і чим вас наколов? Невже це патріотизм? Я спеціально викладаю цю статтю. Дуже хочеться подивитись на реакцію УСІХ ПАТРІОТІВ, які громили і продовжують громити будівлі. Дуже хочеться побачити ї\х реальні дії, справи, а не "за вказівкою" і відповідно до запропонованого сценарію.

Вам не болить те, що знищується земля, знищуються водні об'єкти? Вам не болить те, що в Києві - столиці України НЕМАЄ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ, а лише його жалюгідна імітація.

Озеро Нижній Тельбин наразі знищується, як і сотні інших київських водойм. Суспільство безпорадне цьому завадити. Ви такі сміливі, якщо б хоча б одного разу прийшли і по справжньому виступили - повірьте був би толк. А робити красиві картинки - для ЧОГО? Кому це вигідно!

 Вибачте, якщо когось образив? Але по справжньому дістало! Всі про все знають! І навіть, як показує практика, вміють координувати свої зусилля! Але очевидно, що ніхто з тих, хто цим займається, не мають намірів по справжньому змінити ситуацію. На кого ви працюєте? Кому і що показуєте?

Усім гарного настрою, а головне - ЧИСТИХ ДУМОК!

Дуже прошу представлені матеріали поширити серед депутатів Київради, посадовців КМДА, правоохоронних органів.

Якщо нам усім вдасться захистити від знищення озеро Нижній Тельбин, подолати екологічну катастрофу, пов'язану з функціонуванням золовідвалу Дарницької ТЕЦ - це буде рішучий крок уперед, на відміну від малюнків на будівлях. Це більш сприятиме розвитку громадянського суспільства, аніж факела.

Щонайменше я в це вірю.