Готуємось до літа: головні тренди в прикрасах для майбутнього теплого сезону

Стильні та ультрамодні жіночі образи неможливо уявити без аксесуарів. Вони, немов прянощі, додають особливого смаку, розставляють нотки, акцентують та підкреслюють зони тіла, визначаючи загальний настрій. 

У теплий сезон ювелірні прикраси як ніколи актуальні. Переглянути топові моделі та оновлені дизайнерські пропозиції можна за посиланням на сайті gold.ua/ua/products/zolotye-sergi. Пропонуємо детально ознайомитися з головними трендами цього літа, аби кожна дівчина встигла додати їх у свою ювелірну скриньку.

Основна деталь, якою пронизані майже всі трендові поєднання та ідеї — це сміливе комбінування золота та срібла, без чіткого монотонного розподілу за кольором металу.

Улюблені перли

Прикраси з перлів вважають вічною класикою у сфері ювелірного мистецтва, але їх популярність доволі мінлива. 

У теплому сезоні перли роблять свій неповторний яскравий вихід у формі обʼємних куль на каблучках і браслетах. Моносережки, кафи, перлинні китиці — оновлені дизайни прикрас для вух, їх сміливо можна використовувати для завершеності будь-якого образу. 

На шиї та зоні декольте нитки з перлів та намисто завжди актуальні. Перлинний тренд підкреслює жіночу ніжність, легкість та природність, саме тому в літній сезон це виглядає дуже гармонійно з нотами естетики та смаку.

Металеві квіти

Цього сезону ювелірні дизайнери через квіти підтримують актуальну тему поєднання золота зі сріблом. На каблучках, підвісках і сережках можливо побачити цікаві варіанти комбінацій. Розкішні троянди, ніжна гортензія, пелюстки конюшини — кожна жінка може стилізувати свій образ тими різновидами квітів, що підкреслюють її індивідуальність або приховують колючий характер.

Анімалістичний стиль

Оскільки в літньому сезоні переважають анімалістичні принти на одязі, тому влучно доповнити образ можна сережками у формі метеликів або крил птахів. У створенні підвісок ювелірні, дизайнери використовують відбитки лап тигрів. На браслетах помітні тиснення під крокодилячу чи зміїну шкіру. 

Масивні моносережки

Звичні прикраси привертають до себе увагу тоді, коли зазнають певних трансформацій. Наприклад, в парі сережок залишилася одна — яскрава, обʼємна, кольорова. Вигідно підкреслює моносережку правильна зачіска або ж зібраний хвіст. Це додає особливої елегантності та впевненості образу. 

Сережки-краплини

Викривлену та класичну форму краплі води ювелірні дизайнери втілили в сережки. Безумовно, обʼємні сережки-краплини додають легкої драматичності образу, адже в житті трапляється не тільки вода, а й жіночі сльози. Однак з використанням сучасних дизайнів можна влучно завершити образ. 

Серед трендів шукайте ті позиції, що гармонійно переплітаються з вашим стилем, образ в такому випадку буде виглядати дуже гарно та розкішно!