Хто в Києві кришує незаконні сміттєзвалища і знищення зелених насаджень?

Цинізм, нахабність вражає.

У Дарницькому районі столиці за мовчазною згодою чиновників спокійно функціонує несанкціоноване сміттєзвалище будівельних відходів.

Незважаючи на неодноразові звернення представників територіальної громади м.Києва до Дарницької районної державної адміністрації, до поліції майже щодня в центрі Дарницького району на самоскидах завозяться тони будівельного сміття невідомого походження, яке потім засипається невеличким шаром грунту.

Свою позицію ("бездіяльність") чиновники пояснюють тим, що у підприємців є усі "необхідні" документи на проведення саме таких видів робіт. Зокрема є картка порушення благоустрою.

Під виглядом "облаштування майданчика для паркування транспортних засобів по вул.Здолбунівська 13" в даний час повних ходом іде знищення зелених насаджень, яких і так не вистачає в районі екологічного лиха, що знаходиться в безпосередньої близькості до золошлаковідвалу Дарницької ТЕЦ. Окрім цього цей "майданчик" вже майже засипає приватні будинки, в яких мешкають дарничани. Але нікого це не хвилює. Дарничани з їх проблемами нікому не потрібні. Головне - гроші, якомога більше грошей, поки при владі.

 На представлених двох фото ви можете побачити офіційну відповідь на звернення щодо ліквідації незаконного сміттєзвалища, за підписом Петра Пантелеєва, яка була підготовлена Віктором Безотосним та завізована Ярославом Лагутою, Василем Лозовим.

 

Ось вам і все, що треба знати про дбайливе ставлення до природи Києва і до киян.

Куди рухаємось, столиця?