Водохреще - гарантія гарного і бадьорого настрою

А чим для мене було і є 19 січня, Водохреща? Фейсбук допоміг згадати... 

19 січня 2017 року

1. "Казкова країна моя Україно!

Вона - неповторна, Вона - дивотворна, Так збережемо!" Вітаю усіх з одним з найбільших свят Водохрещею! Бажаю міцного здоров'я та сили Духа. Тримаємось."

2. Будівництво чергового ТРЦ по вул. Мечникова. м.Київ.

Коментувати не потрібно - все на фото та відео. Забезпечення безпеки громадян під час будівельних робіт. Будинки, жителі яких останні дні насолоджуються світлом у вікнах. Паркування машин. Укріплення схилів. Врахування інтересів громади Києва. Доцільність будівництва чергового розважально-адміністративного закладу під час ВІЙНИ! Які будинки будувались в цьому районі з урахуванням його особливостей, і які будуються зараз. Питання. Питання. Питання. Ваші коменти дуже важливі."

3. "Киянам небайдуже майбутнє Києва! 

"Кияни за встановлення правопорядку в Києві! Кияни не готові роками чекати відновлення справедливості! Кияни вимагають конкретних дій від правоохоронних органів та справедливих рішень щодо незаконних дій забудовників, щодо припинення будівельного свавілля, щодо бездіяльності чиновників! Кияни закликають правоохоронні органи негайно покращити взаємодію з громадськістю заради зупинення знищення історичної частини Києва, знищення зелених насаджень, знищення природних водойм, знищення природи Києва, припинення переслідування/залякування/побиття активістів, журналістів, припинення використання "невідомих осіб" у вирішенні конфліктних ситуацій на будівельних майданчиках Києва! Кияни передали конкретні факти правопорушень, документи, які свідчать про порушення законодавства і справи, які роками не розслідуються. Бездіяльність/діяльність можновладців змушує киян виходити на мирні акції заради захисту своїх конституційних прав та свобод на гідні та безпечні умови життя. ДІАЛОГ і ВЗАЄМОДІЯ мають бути негайно встановлені! Тільки разом, поєднавши наші зусилля, ми можемо забезпечити відродження слави Києва, як однієї із самих красивих і комфортних столиці світу! Київ для людей, а не для забудовників та дерибану можновладців! "

"Люди вимагають зберегти биківнянський ліс! Ліс - це легені столиці! Якщо ми - усі кияни, разом не відстоїмо ліс, за пару років в Києві не буде взагалі чистого повітря! В Києві постійно буде смог. Ми змушені будемо користуватись респіраторами. Ми з вами мріємо про такий Київ?"

18.01.2017 Мирна акція киян у Міністерство внутрішніх справ

4. #Паркування_по_київські.

"Продовжуємо досліджувати тему покращення життя киян та гостей столиці в частині забезпечення безпеки дорожнього руху, безпеки людей. Як на мене, все зрозуміло з відео. А ви як думаєте? Може нам в Києві ще щось побудувати в центрі? Може в центрі замало ТРЦ, сучасних бізнес комплексів? Може доцільно підвищити висотність бізнес-центрів в центральній частині столиці, і таким чином підвищити прибутковість діяльності забудовників? Може саме це і сприяє покращенню інвестиційної привабливості столиці? Може саме цим і потрібно займатись під час війни? Щось став я зовсім тупим... Нічого не розумію... Поясність мені, будь-ласка. Ще про паркування по-київські див. https://www.facebook.com/ukrpatentkiev/posts/1786545445003856"

5. Зі святом, друзі! Навіть качки радіють! Гарного усім настрою! Підтримайте наш громадський проект 99 Екопарк Озеро Качине! Дякую. https://gb.kievcity.gov.ua/projects/show/99

6. Звернення громадян України до народних депутатів Верховної Ради у Свято Хрещення Господня. 11:09, 19.01.2017р. #звернення_громадян_України_до_народних_депутатів

7. На запрошення Реанімаційний Пакет Реформ - РПР прийшов на акцію: Децентралізаційний вертеп "Не водіть козу за роги, а приймайте всі закони" (Децентралізаційний вертеп: не водіть козу – прийміть закони).

Нажаль потрапив на площу Конституції біля будівлі Верховної Ради лише о 10.38, тому спікерів не застав. Дякую учасникам акції за те, що залишили плакати (стали в нагоді). Вирішив особисто підтримати Реанімаційний пакет реформ Київ - РПР Київ та депутатів, тим більше, що в оголошенні чітко прописано сценарій вертепу, - за участю кози, «антинародних депутатів», ходуліста в образі центральної влади та пригноблених та зв’язаних по руках та ногах мотузкою регіонів. "Коза співаючи децентралізаційну щедрівку мала звільнити регіони від владної мотузки". Зі святом усіх спікерів акції: Вадим Міський, Юрій Ганущак, Ivan Lukerya,Олександр СолонтайMaksym BurbakОлександр Дехтярчук, Victoria Ptashnyk. Сподіваюсь, у вас вертеп вдався

8. Звіт: Співпраця між США та Україною: виклики та можливості

Виключно від нас з вами залежить, якими будуть взаємовідносини між нашими країнами. Народну дипломатію ніхто ще не відміняв. У кожного з нас є багато друзів в Америці. Кожен має можливість безпосередньо спілкуватись з ними, розповідати про справжній громадянський рух в країні, про нашу нову спільнодію заради відродження України. Vladimir KashporovOleksandr Zacheshygryva, Mykola Murskyj, Josh Cohen, дякую вам.

Раджу експертам, представникам зацікавлених сторін уважно передивитись відео, ознайомитись зі звітом (незабаром його буде викладено) та надати свої коменти, пропозиції, зауваження до авторів цього дослідження. Необхідно мати на увазі, що цей Звіт буде презентовано офіційним посадовим особам в США, від яких залежить прийняття рішень стосовно взаємовідносин між нашими країнами. Оскільки, нажаль, дуже мало було представників преси, тому, вибачаюсь, але вважаю за потрібне викласти все, що встиг зняти під час цього важливо заходу. Vladimir KashporovOleksandr Zacheshygryva, Mykola Murskyj, Josh Cohen, дякую вам.

9. У Свято Хрещення Господня підписав сам і усіх запрошую підписати Звернення громадян України до народних депутатів Верховної Ради.

Час преображення країни настав. Дякую, Сергій Опря, за зустріч, радий що ти був свідком цього. далі буде.. #звернення_громадян_України_до_народних_депутатів

 

19 січня 2018 року

#Пілотна_Академія_Громадської_Участі Зі святом Водохреща, друзі!

19 січня 2019 року

1. Підготовка до етеру "Відкритий діалог з Maxim Golosnoy. Перевіряємо зв'язок разом з Дмитро Гутман Нахімов!))) Дмитрий Гутман, дякую що виручив з мікрофоном і все було ОК!

2. Відкритий діалог з Максим Голосной Maxim Golosnoy. Запрошую на онлайн трансляцію.