22 травня 2023 року на Росії розпочалася Громадянська війна

Попри численні погрози помститися за підлий удар нижче спини, а також численні пророцтва про припинення допомоги США за вторгнення на Росію, Кремль вмився соплями, здався і проковтнув рейд РДК та ЛСР, надавши йому статус внутрішньої справи Росії!

Ні не 22 лютого і не 22 червня, а 22 травня об'єднані сили Російського добровольчого корпусу (РДК), і Легіону "Свобода Росії", в рядах яких перебувають колишні громадяни Росії, здійснили рейд на території Брянської та Білгородської областей Російської Федерації.

Рейд був настільки непередбачено вдалим, що здавалося б ніщо не мало зупинити російських добровольців на шляху до Москви. Але, зважаючи на все, не в цьому полягало їх бойове завдання.

Розповідати про те, що, як виявилося, ніякої російсько-фашистської армії в регіоні немає, і охороняти кордон там по суті нікого не залишили, ніякого сенсу немає.

Бутафорська країна з бутафорською армією давно вже стала головним джерелом анекдотів про імпотенцію та неспроможність.

Інше питання, якою була реакція Кремля на вторгнення визвольної армії Росії?

А вона була дивовижною.

Вкрай.

Згодна з пункту 2 статті 87 Конституції Російської Федерації “У разі агресії проти Російської Федерації або безпосередньої загрози агресії Президент Російської Федерації вводить на території Російської Федерації або в окремих її місцевостях воєнний стан з негайним повідомленням про це Раді Федерації та Державній Думі”.

Ех...

Воєнний стан Кремль запровадив?

Хтось чув?

Ні.

Чому?

Начебто як би, є факт вторгнення на Білгородщину ззовні, і це незалежно і роду вторгнення - агресія, що передбачає негайне введення військового становища, але…

Путін, очевидно неабияк обмочивши штанці, відмовився від ідеї вводити воєнний стан.

Щоб хоч якось відреагувати на звездець, що твориться в Кремлі, керуючи "Законом про тероризм", вирішили ввести режим Контртерористичної операції (КТО), на підставі того, що агресія виходить не з боку зовнішнього ворога, а виключно з боку таких улюблених путінською пропагандою міф повстанців!

Тобто Кремль прямо чи опосередковано, але офіційно визнав рейд РДК та ЛСР на Грайворон початком Громадянської війни! Що практично повністю відповідає версії подій, викладеної офіційною Україною. А саме, ЗС РФ поховалися в кущі і бігали ярами ховаючись від озброєних повстанців, або якщо хочете, військовим крилом структур, опозиційних Кремлю!

Відмінний початок - що тут сказати!

Путін так довго співав про Громадянську війну в Україні, що догрався до Громадянської війни на Росії, і Україна жодного відношення до цих внутрішніх розбірок жодного стосунку не має.