Компанія "РедГруп 2021" має намір стати основним кредитором у замовника будівництва ЖК "Solar City"

16 квітня 2024 року о 12:30 у приміщенні Касаційного господарського суду відбудеться чергове засідання по справі заміни кредиторів з Департаменту будівництва та житлозабезпеяення КМДА на компанію, яка підконтрольна "королю обнала в Україні" Стрілковському Вячеславу ТОВ "РедГруп 2021". В. Стрілківський та його жінка Діана є громадянами російської федерації. Паспорти отримали в липні 15-го року в (!) окупованому Криму. 

Компанія "РедГруп 2021", компанія без юридичної адреси, має намір стати основним кредитором у замовника будівництва ЖК "Solar City", замінивши державних орган - Департамент будівництва та житлозабезпеяення КМДА проте їх мета не добудова об'єкту, а шантаж та вимагання коштів з інвесторів за право отримати інвестоване житло, про що представник В.Стрілківського, вже раніше засуджений та відсидівший термін у в'язниці за шахрайство, В'ячеслав Опанасюк неодноразово повідомляв інвесторам. 

У ініціативної групи ЖК "Solar City" є інформація, що на колегію суддів Касаційного господарського суду Верховного суду України здійснюється тиск з боку Вячеслава Стрілківського та його угруповання для винесення необхідного їм рішення судом.

Та інвестори все ж вірять у справедливий суд і сподіваються на законне рішення -"відмову компанії ТОВ "Ред Груп 2021" у їх вимогах".