Олексій Владіміров - друг Кличка збагатився за два місяці «волонтерства»

Олексій Владіміров - друг Кличка за два місяці «волонтерства» в ОАЕ і Монако назбирав аж на два «мавіки», а потім купив собі Lamborghini

Олексій Владіміров — власник збиткового київського ресторану грузинської кухні "Сапераві". Крім цього, пан активно займається "волонтерством"… правда, в Таїланді, ОАЕ, Іспанії та Монако.

Ресторатор є одним із друзів мера Кличка. На початку повномасштабки він у військовій формі фотографувався із Віталієм Володимировичем, а в додатку Getcontact записаний як "Кличко гуманітарка", "відкат від тендеру", "Кличко. Цемент" тощо.

Наприкінці 2024 Владіміров виїхав з України зустрічати Новий рік за допомогою системи "Шлях". У Таїланд, наприклад, він вилетів першим класом, який коштує близько $5 тис., а в ОАЕ проживав у п'ятизірковому готелі Atlantis The Royal, ніч в якому коштує орієнтовно 70 тис. грн на добу.

Далі поїхав до Барселони, а потім — до Монако. Загалом "волонтерська поїздка" Владімірова тривала близько 2 місяців. Після поїдки він відзвітував у соцмережах про передачу Силам оборони цілих 2 дронів DJI Mavic.

А ще під час війни наш герой придбав Lamborghini, володіє Range Rover останньої моделі… Ну хіба не магія? Не маючи прибуткового бізнесу, презентувати собі такі дорогі поїздки та подарунки…

Може, у Олексія просто дуже щедрі друзі? Наприклад, Дмитро Половко, мати якого володіє дніпровською компанією ДСЗ, що виграє безліч тендерів з благоустрою Києва та виграє ці тендери не маючи навіть конкурентів.

Питань дуже багато. Чекаємо реакції відповідних органів. Якщо Владіміров дивним чином знову не поїде «волнтерити» кудись в Монако вже назавжди.