Скандали та багатство: Шлях Іванісова від "Слуги народу" до депутатської групи "Відновлення України"

Незважаючи на походження з Бердянська, Іванісов потрапив до Верховної Ради, представляючи Рівненську область. Він пройшов шлях від партії "Батьківщина" до "Блоку Петра Порошенка" і в 2019 році здобув депутатський мандат від "Слуги народу". Проте його політична кар'єра не обійшлася без скандалів. Виявилося, що він має судимість за зґвалтування, що викликало широке обурення. Хоча Іванісов спробував спростувати ці звинувачення, суд підтвердив факт його судимості.

Ще один резонансний скандал спалахнув, коли журналісти розкрили неправду Іванісова щодо його освіти. Університети, зазначені в його біографії, спростували факт його навчання в них. У грудні 2019 року Іванісова виключили з фракції "Слуга народу". Проте він зберіг мандат і приєднався до депутатської групи "Відновлення України". Іронічно, але він став членом антикорупційного комітету, що виглядає особливо зухвало з огляду на його подальшу діяльність.

За роки депутатства родина Іванісова придбала нерухомість і автомобілі на суму понад 950 000 доларів. Серед нових активів — дві квартири в елітному ЖК "Манхеттен" у Києві, котедж в Обухівському районі, дорогі автівки та гідроцикли. Офіційні доходи родини були досить скромними. Основним джерелом їхнього багатства стали "подарунки" від матері-пенсіонерки, яка, до речі, перереєструвала свій ФОП в окупованому Бердянську за російським законодавством.