Корисні Telegram боти

Telegram - в деякому сенсі унікальна платформа. Тут не тільки генерується унікальний контент, а й канали виступають в якості майданчиків для просування, продажу або розповсюдження новин. Також Telegram містить величезну кількість класних і корисних ботів, які допоможуть з просуванням сторінок на інших ресурсах.

Деякі з них ми розглянемо сьогодні

@UtmGeneratorBot

Для тих, хто хоче швидко і легко відстежувати канали трафіку цей бот просто необхідний. Також він відмінно підійде як SMMнику, так і маркетологу.

@topdf_bot

Інколи бувають ситуації, коли потрібно швидко перетворити файли doc, docx, odt, txt або jpg в PDF і це потрібно було зробити ще на вчора - ви знаєте куди звернутися.

@QuizBo

Бот, який допоможе вам створити цікавий контент, лід-магніт або доповнення до вашого продукту. Завдяки цьому боту ви зможете зробити простенький тест з варіантами відповідей та таймером.

@voicybot

Дуже корисний бот для тих, хто не любить голосові повідомлення, адже він переводить голосові повідомлення в текстові.

@Iamprcompanybot

Сповіщає про нові коментарі від будь-яких відкритих акаунтів. Для цього потрібно відправити посилання боту на аккаунт. Після чого вам в месенджер будуть приходити посилання на пост і сам коментар. Він хороший друг SMM спеціаліста, адже з його допомогою можна спостерігати за активністю ваших конкурентів і шукати нових клієнтів.

@Glvrd2Bot

Перевіряє текст на грамотність, підказує як його поліпшити.

@telemetrmebot

Для того, щоб зібрати необхідну інформацію про ваш канал необхідно просто кинути запит боту - і у вас на руках:

  • графік даних про підписників каналу і перегляди посту;
  • кількість опублікованих рекламних записів;
  • згадки про ваш канал на інших каналах, у відео на Youtube;
  • кількість тізерів в Instagram Stories, за допомогою яких просувається канал.

@memingbot

Допоможе стати жартівником року. Ну, і підібрати мем з нагоди.

@website_monitor_bot

Кожні 5 хвилин він перевіряє роботу вашого сайту, і в разі неполадок повідомить вам про це. У вас є можливість швидко налагодити роботу сайту.

@text4instabot

Якщо текст в Instagram збивається в одну суцільну масу під час публікації, це не привід ставити крапки і смайлики для поділу тексту. Напишіть ваш текст в цей бот і він вирівняє всі абзаци і при необхідності підкреслить або закреслить деякі слова.

@YtbAudioBot

У кожного бувають ситуації, коли потрібно експортувати mp3-файл з відео в YouTube. Цей бот все зробить швидко.

@wmarkbot

Не любите ділитися особистими зображеннями - додайте водяний знак, і ніхто вже не зможе вкрасти ваш результат кропіткої праці.