Кредити готівкою – банк «Кліринговий Дім»

Акціонерний банк «Кліринговий Дім» займає визначну позицію на ринку фінансових послуг. Заснований понад 25 років тому, він став невіддільною частиною фінансової інфраструктури країни завдяки широкому спектру продуктів для різних клієнтів. Він активно розвивається, пропонуючи інноваційні фінансові продукти та послуги, що відповідають потребам сучасного ринку. 

Які послуги надає «Кліринговий дім»

Банк відомий своєю надійністю та стабільністю. Важлива не лише його фінансова експертність, але також активна підтримка української економіки. Керівництво ініціює та підтримує проєкти, спрямовані на підтримку підприємництва та соціальний розвиток. 

Фінансова установа надає послуги приватним особам і підприємцям, співпрацює з великими та дрібними підприємствами. У приватних осіб є можливість відкрити поточні та карткові рахунки у національній або іноземній валюті, отримати кредити готівкою, внести кошти на депозит. Для малого бізнесу та корпоративних клієнтів передбачено розрахунково-касове обслуговування, операції з валютою та цінними паперами, зарплатні проєкти, інкасація грошей. Пакети послуг розроблені з урахуванням масштабу бізнесу також є мобільний банкінг.

Чому кредит «Вільний» є надійним рішенням

Банк пропонує конкурентні умови, зручний графік погашення та індивідуальний підхід до кожного клієнта. Послуга дозволяє клієнтам отримати фінансову підтримку у вигляді грошових коштів. Немає необхідності у додаткових обґрунтуваннях витрат незалежно від того, потрібні кошти на відновлення житла, оплату медичних послуг, покупку автомобіля чи інші витрати. Серед переваг – швидкий доступ до грошей, можливість вирішення невідкладних проблем, покращення кредитної історії.