На виборах у США перемогла Київська Русь

Переформатування «Старого Світового Порядку» вимагає оперативних дій по усьому Світу. Вихід Британії з ЄС, перемога Трампа, інтенсивні військові кампанії то лише інструменти великої Гри:

«ЧЕРЕЗ ХАОС – ДО НОВОГО СВІТОВОГО ПОРЯДКУ!»

Минуло лише два роки, з того часу як відбулись перші «терористичні» акти у Франції. Суспільство намагається забути як технологічно маніпулюють його свідомістю. Результатом «карикатур» стало створення «Національної Гвардії» у Франції. Карикатурний кандидат в Президенти «випадково» виграв вибори …

Несподіванки в інформаційному просторі виникають - не випадково. Вони готуються роками. Над «випадковостями» працюють тисячі фахівців.

Раніше ми описували причини перемоги Дональда Трампа на американських «виборах». Бачити ПРИЧИНИ майбутніх Подій, дозволяє НЕ витрачати емоції на СЛІДСТВО:

Театральні постановки на політичних майданчиках стали настільки відверто цинічними, що починають викликати щиру відразу. Але поки на Біржах заробляють трильйони доларів від «виборчих несподіванок», подивимось на коротку перспективу перебігу майбутніх подій…

Зомбована інформаційною пропагандою частина населення, буде якийсь час «у шоці» від результатів «виборів» США. Ілюзорна надія на допомогу «тьотушки Сема», базувалась лише на «придуманих сподіваннях». Тому, чим раніше суспільство повернеться до реальності, тим швидше зможе підготуватись до наступних Подій.

Перемога «Республіканської Партії» на більшості дільниць виборів до Конгресу США, дозволяє сказати, що тепер Вашингтон буде більш прискіпливо ставитись до «української корупції». Задекларовані статки українських чиновників дозволяють США розпочати офіційне розслідування не лише джерел наповнення, але і правдивість "показів казнокрадів".

Напередодні «виборів» Президента, відбулась гучна відставка Керівника Одеської обласної держадміністрації Міхаела Саакашвілі. Ніякої випадковості у «часі відставки» Саакашвілі не було. Акцентування на корупції Порошенка з боку колишнього «губернатора» також не було випадковим, адже:

ТРАМП та СААКАШВІЛІ – ДАВНІ ДРУЗІ

Зараз Саакашвілі готує розгорнуту доповідь Президенту США про «стан речей в Україні». Основними жертвами «доповіді про махрову корупцію» стануть Порошенко та Аваков. За іронією долі, «українські верхорадники» змінили закон про обрання Генерального Прокурора України. Коли хотіли підіграти «куму Порошенка», то створили умови для можливості призначення Генеральним Прокурором України – Міхаеля Саакашвілі.

На відміну від «демократичної адміністрації», республіканці не будуть панькатись з українською «владою» і вже на весні 2017 року, ми побачимо чергову низку «випадковостей». Порошенко буде намагатись «помиритись з Саакашвілі», але вже запізно. Бо : «ГРА ВИМАГАЄ – ЖЕРТВ»…

Європейському Союзу також не поталанило з «новою американською владою». Раніше «європейці лише ієзуїтські посміювались» над військовою агресією проти України. А зараз ЄС належить відчути весь жах жартів ЦК «Нового Світового Порядку». Підсилення Польщі та Скандинавського Союзу стане пріоритетом для США. Знову «випадково» пробудиться «тероризм» у Німеччині та Франції. «Орден Ієзуїтів» не даремно підтримав Трампа на виборах у Президенти…

В Орді готуються до свята «Руйнування Америки»: величезна кількість росіян бажала обрання Трампа на посаду Президента США. І викликано це було не прагненням до нормалізації стосунків з США та усім цівілізованим світом. А лише заради - ПОМСТИ «ненависним янкі». Щира віра жертв пропаганди Орди, має під собою правдиві підстави:

  1. Америка дійсно буде руйнуватись потрясіннями «від виборів»;
  2. Певний час ціна на вуглеводні буде зростати,
  3. Європейські «лідери» перед зростаючою загрозою розвалу США, почнуть шукати «економічний компроміс» з Кремлем

Але росіянам не слід радіти занепаду США. Позаяк головний ворог Росії, ховається зовсім не у Пентагоні. Співпраця російських та американських спецслужб по «обранню» Трампа були тимчасовим явищем.

НІКОЛИ – США не завдали б ядерного удару по РФ. Для Америки завжди була необхідна Росія як засіб наживи на залякування Європи.

Тричі Росія під ударами Європейської Спільноти знаходилась на межі голодної смерті, та розвалу на автономні території. Тричі США рятувало Росію:

Кінець 19 сторіччя, початок 20 та «Ленд-ліз» сорокових років…

Громадянська війна у США та розвал на «про британську» та «демократичну» частини – не дозволить надати США нову гуманітарну допомогу РФ.

Фактично знищивши США, Кремль підготував передумови для «повного вирішення російського питання». Ядерний удар по РФ готується нанести Велика Британія, що навіть не приховує свої приготування…

Українцям не варто сумувати що Хілларі Клінтон так і не стала «господаркою» у Білому Домі. Демократична Адміністрація США, ніколи б не надала Україні «військової підтримки» та не ввела б санкції проти «антинародного режиму». «Демократи – брехуни!»: про це відомо усім політичним аналітикам. Крім «солодких обіцянок» підтримки, ЖОДНА країна у Світі не отримала реальної допомоги з боку США за останні десять років.

«Демократичне» США навіть не надавало «супутникових даних» для українських миротворців, що протистоять наступу Орди.

Широкомасштабний наступ російських військ та нанесення бомбових ударів по українських містах вже заплановано і не відворотні. Ні Клінтон, ні Трамп не будуть «заважати» планам Нового Світового Порядку. Головне: що зараз українці мають позбавитись ілюзій «зовнішньої міжнародної підтримки». Внутрішня корупція та зовнішня навала, прискорять етапи трансформування «держави» Україна, в нову «Суспільну якість».

Новий Світовий Порядок будує «всесвітню імперію», згідно досить логічного та змістовного Плану. Переформатування кордонів передбачає «переформатування егрегорів». Новому Порядку не потрібні «Старі Країни» та їх егрегори. Тому потрібно зберігати спокій та бачити наступні події:

  1. Початок громадянського протистояння в США;
  2. Зовнішня широка агресія орд РФ в Україну
  3. Знищення представників «українського корумпованого чиновництва»
  4. Виведення залишків ординських військ з України, що буде викликане розвалом РФ

Становлення Київської Русі, як нового «соціально-культурного явища», можливе лише через виникнення «Нових Градів». Це не викликає протиріч з боку «Нового Світового Порядку», та надає шанс для творчого єднання вцілілих Людей.

Не слід бачити в «американських виборах» якогось трагізму або оптимізму. Усе просто:

НОВИЙ СВІТОВИЙ ПОРЯДОК РЕАЛІЗУЄ СВІЙ ПЛАН ПО ВСТАНОВЛЕННІ СВОГО ВСЕСВІТНЬОГО ПОРЯДКУ !

Тому радимо нашим читачам:

ЗБЕРІГАТИ : СПОКІЙ ТА СВІТЛИЙ РОЗУМ,

і побачите як нечестивці винищують один одного і створюють передумови для виникнення Нового Життя …

Дивіться також

Убийство американского президента Суспільство
Градаріка Політика
Градаріка
30 серпня 2017
Выбираем ли мы? Суспільство
Выбираем ли мы?
23 червня 2017