Рухаємося далі до Перемоги!

Лютий місяць виявився "багатим на новини від Руху Нових Сил - об'єднання свідомих та активних громадян, громадських та політичних організацій.

Особисто звернув увагу на наступні повідомлення Руху Нових Сил Михайла Саакашвілі - м. Київ. 

14 лютого, в Міжнародному центрі культури і мистецтв Федерації профспілок України (Жовтневий палац) відбулася чергова конференція Київської міської організації політичної партії “Рух нових сил Михайла Саакашвілі". Делегати та учасники конференції заслухали звіт координатора КМО РНС МС Івана Лозового, про діяльність міської організації за останній рік. Після чого, згідно порядку денного відбулися вибори координатора КМО. Іван Лозовий склав з себе повноваження координатора КМО РНС МС, але він не припиняє та продовжує свою діяльність у складі політради партії. Новим координатором Київської міської організації політичної партії «Рух нових сил Михайла Саакашвілі» був обраний Андрій Подзега. 

21 лютого у штабі КМО РНС МС відбулися збори оновленої Ради КМО та новообраних координаторів районних осередків Київської міської організації політичної партії “Рух нових сил Михайла Саакашвілі". Учасники зборів, заслухали виступ координатора КМО РНС МС Андрія Подзегу, в якому він окреслив плани міської організації на поточний рік. Після чого, координатори районних осередків виступили зі своїми пропозиціями стосовно діяльності КМО та РО. Збори пройшли у дружньому та конструктивному руслі.

Нажаль не було можливості бути присутнім на цих подіях, тому важливо було почути з перших вуст про зміни, що відбулись в партії, плани, рішення.

Дякую Андрію Подзегі за відверту і щиру розмову про партію, самоврядування в м.Києві, напрацювання Офісу простих рішень та результатів, який очолює Михайло Саакашвілі. 

Для тих, хто ще не знайомий з Андрієм Подзегою, нагадаю, що він є Координатором Київської міської організації Руху Нових Сил Михайла Саакашвілі, веде активну громадську діяльність, є членом громадської ради при Київській міській державній адміністрації, а членом політичної партії "Рух Нових Сил Михайла Саакашвілі" являється з початку її створення.

Далі Є!