Що зробити так, щоб Інстаграм продавав?

Як ви вже напевно мали можливість переконатись, тільки рекламних постів для збільшення охоплення недостатньо. Потрібно працювати з існуючою аудиторією і крок за кроком приводити її до покупки. І зробити це можна виключно завдяки правильному контенту.

Контент в Instagram буває трьох видів: такий що залучає, що підігріває і що продає. Кожен з них веде користувача на новий рівень воронки і допомагає збільшити продажі в обліковому записі.

Контент для залучення

Допомагає привести нову аудиторію і збільшити охоплення. Він може бути у вигляді конкурсу, опитування, інтерактива (наприклад, опиши свій улюблений фільм за допомогою смайликів), ігор на зразок "знайди відмінності" або "відшукай предмет" на зображенні, чатів з обговореннями спірних тем і квестів.

Контент, що підігріває

Робить користувачів більш лояльними і поступово формує бажання купити. Він потрібен для підігріву нових фоловерів, щоб вони мали можливість більше дізнатися про компанії і ваш продукт, для підвищення лояльності і довіри до вас.

Цим цілям служать такі пости, як "лайфхак" або пости типу "як зробити" та інфографіка.

Контент, що продає

На цьому етапі ми презентуємо товари і послуги, описуємо їх властивості, розповідаємо, чому вибирати варто саме їх.

Це може бути огляд товарів та послуг, знижки та акції, різноманітні топи товарів і порівняння.

Анонси та запрошення, тематичні підбірки і т.і ..

Всі пости, в яких ви безпосередньо розповідаєте про свої продукти допомогаєте аудиторії обрати товар або послугу.

Одних рекламних постів для збільшення охоплення недостатньо. Потрібно працювати з існуючою аудиторією і крок за кроком допомогати з вибором.