Як просуватися психологу

Інстаграм став відмінним майданчиком для створення особистого бренду і просування послуг самих різних фахівців, в тому числі психологів. Ми не будемо говорити про те, що потрібно запустити таргетовану рекламу і залучати трафік на свій аккаунт - це і так зрозуміло. Мова піде про те, як конвертувати цей трафік в передплати та продажі.

  1. Визначтеся з позиціонуванням через конкретні ситуації / проблеми. Можна спеціалізуватися на психології для підприємців, допомагати людям, які пережили абьюз і насильство або працювати з самооцінкою. Навіть якщо ваш профіль як фахівця набагато ширше однієї теми для початку краще зосередитися на чомусь одному. По-іншому швидке зростання неможливе. Пишіть про різне, але через призму обраного напрямку.
  2. Приділяйте увагу візуальному контенту. Ваш візуал - перше, що бачить людина у вашій стрічці. І вашу особистість він теж сприймає через візуал. Важливо, щоб ваш образ і образ в візуали збігалися, щоб він був гармонійний і стильний.
  3. Складайте контент-план. Ваш контент (пости, історії, ефіри) повинен містити мікс постів: що продають, що показують вашу експертність, що викликають довіру до вас, як до людини, що кажуть, яка ви саме людина (фільми, книги, ваші погляди, досвід, світогляд).
  4. Регулярно публікуйте Сторіс і хоча б раз на тиждень проводьте прямі ефіри, присвячені обговоренню тієї чи іншої актуальної теми.
  5. Пишіть мовою клієнта. Якщо людина скаржиться на втому і апатію, пишіть заголовки саме з таким запитом, наприклад, "Як впоратися з апатією" або "Що робити, коли немає сил ні на що".

Дивіться також

Пам'яті героїв Крут Суспільство
День Соборності України Суспільство