У дарничан урвався терпець. 25 січня акція протесту проти знищення ПРИРОДИ

Дарницький район знов перетворюється на зону "бойових дій".

Історія нічому не вчить посадовців Дарницького району. Згадаємо побиття мирних громадян на Озері Качине 18-19 квітня 2016 року, протистояння дарницької громади проти знищення екопарку Осокорки, протистояння малих підприємців проти знищення ринку на Ревуцького і забудови біля озера Лебедине, багаторічний супротив дарничан будівництву АЗС ОККО на Ревуцького, забудова озера Срібний Кіл, м.Осокорки, сміттєспалювальний завод, отруєння золовідвалом Дарницької ТЕЦ ...

Представники влади продовжують відверто ігнорувати думку дарничан, їх конституційні права на безпечні умови життя та чисте довкілля.

Це робиться навмисно чи через нездадтність/небажання вчасно реагувати на вимоги киян?

Обурені свавіллям забудовників, які в даний час здійснюють роботи у ППС, незважаючи на численні звернення дарничан щодо незаконності забудови у регіональному ландшафтному парку, обурені бездіяльністю дарницької влади дарничани анонсували АКЦІЮ ПРОТЕСТУ 25 січня о 10.00 біля Дарницької районної Державної адміністрації на  вул О.Кошиця 11.
Як повідомляється на сторінці події "Акція протесту "Ні НЕЗАКОННІЙ ЗАБУДОВІ в Ландшафтному Парку "Партизанської Слави." у ФБ:

"Мета акції: привернути увагу до незаконного будівництва на місті сгорівшого ресторану, в ланшафтному парку місцевого значення з включенням до природно-заповідного фонду України, де розпочалося зухвале капітальне будівництво без будь яких дозвільних документів.
Громадські активісти Дарниці та небайдужі дарничани неодноразово звертались до ДРДА та поліції щодо заходів з припинення незаконного будівництва у Парку "Партизанської Слави". Адміністрація і поліція відверто не реагують, саботуюсь і не хочуть вбачати порушення закону!
Активні дарничани вимагають:
- негайного припинення незаконного будівництва у Парку "Партизанської Слави";
- ДРДА надання для ознайомлення і оприлюднення всіх існуючих з цього питання документів;
- поліції звернути увагу и не допустити продовження будівництва без законних дозвільних документів!

Організатор: Благодійна Організація "Благодійний Фонд "Національна Взаємодопомога".

Інформаційна підтримка: Громадський новинний канал "Дарниця Live".

Звертаємось до всіх небайдужим Дарничан, активістів, громадських та благодійних організацій підтримати акцію протесту. Прийти 25 го січня і не допустити НЕЗАКОННОГО будівництва!
Ігнорування дотримання Закону в дарницькому районі призведе до невідворотнього процесу - тотальної забудови наших парків і скверів, озер і наших прибудинкових території !!!

Ні зухвалому свавіллю!
Винних у незаконному дерибану нашої власності- за грати!!!"

Слідкуємо уважно за розвитком подій і сподіваємось на належне реагування з боку ДРДА, КМДА, дарницької поліції та депутатів Київради.