Верховна Рада списує борги за газ!

Ну, не те що би повністю списує, а рестуктурує на термін до 60 місяців, в окремих випадках і більше. Що в масштабах національної інфляції, швидше, списує.

Але не переймайтесь, Вас списання боргів не торкнеться. Я би сказав, Ви їх оплатите, навіть як що газ не споживаєте, все одно оплатите.

До суті.

ВРУ трьохсот трьома голосами на заключній сесії прийняла закон 3508-д. - бо турбуються про ринок газу, на якому понад сто мільярдів заборгованості облгазів, газ збутів та інших «учасників ринку».

Ще раз - 100 (сто) 000 000 000 (мільярдів) боргів Фірташа, московита Віктора Вексельберга (кажуть, що контролює газпром, але це не точно), регіонала Віктора Попова, зятя космічного мера В'ячеслава Супрененка, ну і в решті решт Юрія (Єнакієвського) Іванющенка - оплатите ВИ. Саме ВИ, бо НафтоГазу то все компенсують з бюджету, а значить із Вашої кишені.

Іронія в тому, що Ви заплатите за цей газ двічі.

Перший раз - по лічильнику, другий раз, коли Вашими грошима покриють борги перед НавтоГазом.

Але треба пам’ятати, що керують цим цирком досвідчені квнщики, тому саму суть жарту зрозуміють не всі.

А суть в тому - що газ, за який Ви двічі платите - ВАШ. Не фігурально, а фактично Ваш. Згідно Конституції, згідно права народження, як що хочете.

Важливе питання: «якжеш так вийшло»?

Все просто: Ви - виборець, Ваша задача голосувати, Фірташ і Ко - дають гроші, що би Вам не було сумно на передвиборчих перегонах, щоби гречка, ручки і кульочки з календариками не закінчувались, а писки на білбордах і тєлєках посміхались. Ну визнайте, Вам же було весело, було по приколу? От і все, посміялися і годі - пора оплатити рахунки за розвагу.

Повторю в котре за цей тиждень - Ви живете сьогодні так, як проголосували учора.

Вам же чесно казали два роки тому: «Думайтє»!

P. S.

Нагадаю, що одним з ключових пунктів в програмі ПС по відновленню Києва є створення КП «Київ енерго ресурс» - для закупівлі і постачання киянам українського газу, тепла та електроенергії без олігархічних посередників.

Дивіться також