Як би я був конспірологом...

Як би я був конспірологом, я би написав щось наступне:

Зеленський поїхав до Франції підписувати кластерну капітуляцію. 

За новомодним виразом ховається звичайна, поетапна капітуляція в мінському форматі. Тобто відведення в українське законодавство так завданої «формули штанмайєра», і в перспективі, перетворення України на «київську губєрнію». 

«Кластерна імплементація мінських угод»: так по-розумному назвали капітуляцію України в норманському форматі. Так чи інакше, а наявність такого плану і його поступову реалізацію підтвердив Єрмак в інтерв’ю Інтерфаксу (https://bit.ly/3abm6ur). 

«Але ж потрібно внести зміни в конституцію, а моно більшості вже не існує, а у наступній Раді так і вабщє!» - закидають аргумент зЕ та пО прибічники. 

На все свій час. То справа не двох днів. І ось чому: по перше, ВРУ готова до самоскорочення, тобто практично в залі закон про скорочення числа депутатів. А будь яке укрупнення виборчих округів грає на руку великим грошам. А великі гроші самі згаєте де - у олігархів. По друге, хто вам сказав що Ахмєтов, Коломойський і Медведчук з Фірташем поза грою в цих переговорах? Вочевидь знову має місце узгоджена гра зЕ з олігархами, бо другу весну посадок так і немає, а «маладая каманда» майже вся або зі «старої гвардії» або «родствєннік в масквє». 

Ну і натяки від Америки доволі прозорі, дядько Сем допомагає тільки тим, хто сам собі хоче допомогти: два бойових кораблі вже не заходять в чорне море (https://bit.ly/3abm6ur). 

Власне і Те, що Меркель тільки на фініші погодилась зустрічатись з зЕ і Макроном, теж красномовно говорить, що Германія відчула можливість продовжити північний потік, бо ж за умови капітуляції зЕ, Московія перестає бути стороною конфлікту, і відповідно, і санкцій, як і регулярної армії Московії на нашому сході - «іхтамнєт». 

Звичайно, хто вірить в те що зЕ «найвеличніший політик сучасності», зарахує мою фантазію в «полний брєд». 

Ну, і оскільки я не конспіролог, я трошки зачекаю. Вже завтра буде все ясно - будуть опубліковані після зустрічі документи, протоколи і таке інше.

Дивіться також