Apple цікавиться, наскільки користувачі задоволені комплектацією iPhone

Apple почала проводити опитування серед користувачів iPhone 12.

В одному з пунктів опитувальника компанія цікавиться про те, наскільки часто власники смартфонів користуються кабелем USB-C Lightning який йде в комплекті та «скріпкою» для вилучення карти SIM.

Відомо, що Apple є одним з яскравих борців за чистоту навколишнього середовища.

Наприклад, в пристроях компанії використовуються повторно переробляються матеріали, а рішення виключити з комплекту поставки iPhone 12 зарядний пристрій було продиктовано саме такими «зеленими» міркуваннями - щоб створювати менше цифрового сміття.

Але кабель, якщо він не використовується, - теж сміття. Хоча в плані як раз кабелю Apple є заручником свого власного шляху: в той час, як більшість компаній вже кілька років як перейшли на універсальний стандарт USB-C, «яблучники» все ніяк не можуть повністю відмовитися від Lightning, збільшуючи тим самим кількість «кабельного сміття ». Що ж, можливо, з iPhone 13 це питання нарешті буде врегульовано.

Інше питання, що звертає на себе увагу, пов'язане з Face ID.

Apple цікавиться, наскільки користувачі задоволені роботою цієї системи біометричної ідентифікації. І одним з пунктів відповіді значиться «Я вважаю за краще Touch ID».

Не виключено, що в Apple вважають за потрібне залишати тільки Face ID.