Ексдружині одіозного Мураєва дали медаль від НГУ

Голова Харківської облради Єгорова-Луценко висунула свою кандидатуру на пост Президента і дивним чином, майже одночасно вона отримала подяки від військових? 

Грамота від в/ч 3005 Нацгвардії, яка 26 вересня була виставлена на загал у фейсбуці її другом, бізнесменом Юрієм Сапроновим, містила дату наступного 27 вересня та прізвище командира в/ч 3005 Михайло Якобчук. 

Після публікації з приводу дивного раптового нагородження, мені написав військовий з цієї в/ч та повідомив, що вказаний в документі Михайло Якобчук вже не є командиром в/ч 3005 та не міг нікого нагороджувати. 

З метою перевірки біло зроблено запит до Головного управління Національної гвардії України і дійсно відповідно до наказу командувача Національної гвардії України від 16.09.2023 року № 199 (по особовому складу) на посаду командира військової частини 3005 Східного оперативно-територіального об‘єднання Національної гвардії України призначено полковника Клодчика Дмитра Валерійовича. 

Виявилося що 26 вересня, також за підписом Михайла Якобчука була нагороджена ще й екс-дружина державного зрадника Євгена Мураєва, заступниця голови Харківської облради Валерія Мураєва, яка нещодавно змінила прізвище на Дзюба. 

Уявляєте, підробили документи щоб голова Харківської обласної ради Єгорова-Луценко разом зі своєю заступницею, «ватною» Валерією Мураєвою-Дзюбою («ОПЗЖ», «Оппоблок», «Наші») були «нагороджені за вагомий внесок в обороноздатність Харківської області та 5-ї Слобожанської бригади Національної гвардії України».