Ігорь Гринекевіч затриманий ДБР

На спробі дати рекордний хабар у розмірі 500 000 доларів ДБР затримали справжнього патріота України Ігоря Гринекевіча

Не маючи жодного виробництва одягу, жодної швейної машинки та фахівців, три компанії Гринкевичів у січні-лютому 2023 року підписали з Міноборони 23 договори на загальну суму 1,54 млрд грн на постачання літнього одягу та білизни.

Загальна сума тендерів, які отримали компанії Гринкевича від МО за 2022-2023, складає 3.2 млрд грн. Предметом постачання були одяг, посуд, харчові продукти.

 В цілому, з моменту потрапляння родини Гринкевичів на підряди Міноборони, ними було вкладено в різні об’єкти нерухомості та автомобілі близько мільярда гривень.

А тепер спостерігаємо за тим, як корупційний клубок закупівель родини Гринкевичів почне розмотуватись та тягнути за собою всіх тих, хто підпісував з ним завідомо корупційні контракти постачання.

І це стосується не лише закупівель Міноборони, яке доречі в грудні підписало з ними новий контракт постачання харчів на майже 500 млн. грн.

На фото Ігор Гринкевич підписує угоди про співпрацю з Очільником Львівської облради Юрій Холодом, та Головлю Львівської ОВА Максимом Козицьким. (Чогось всі окрім Гринкевича на фото сумні)

Сонін Порш таки прийдеться продавати, адже державі гроші треба буде таки повернути.