Нагорода шукає героя і не може знайти!

Михайло Кіперман - справжній герої України! На самому початку війни, коли ворог несподівано атакував Україну він розуміючи всю відповідальність евакуював всі кошти які були на рахунках держпідприємства Укрнафта на свої власні рахунки!

24 лютого 2022 року, він незважадючи на всі ризки для себе та рідних, перевів 600 млн грн з державних рахунків підприємства на свої власні, а щоб ще краще слідкувати за грошима вже 25 лютого направився за кордон робити це особисто!

Зараз герої України Михайло Кіперман все ще тримає оборону в Швейцарії, постійно роблячи спроби повернутись в Україну, але його нажаль вистачає тільки на поїздку до Куршавелю.

Там він відновлює душевний баланс після тяжких страждань над державними грошами які він так старанно зберігає, і знову повертається в Швейцарію.

СБУ ніби як намагалось допомогти Михайлу повернути принаймні гроші. І навіть 2 червня направила Михайлу запрошення, а потім знову про нього забула.

Можливо Михайлу треба якось допомогти? Можливо треба щоб певні особи в Інтерполі показали йому як обїхати Курашавель і спокійнісенько доїхати до України?

Як вважаєте?