Хто досі працює на Росію в Україні

В Україні досі залишаються не конфісковані комерційні компанії, які прямо чи опосередковано належать 25 російським олігархам, які обслуговують роботу кремлівського військово-промислового комплексу.
Серед найбільших власників бізнесу в Україні російський олігарх Міхаіл Фрідман, він прямо чи опосередковано володіє частками у структурі власності мобільного оператора “Київстар”, підприємств з виробництва води “Моршинська” та “Миргородська”, компанії “Альфа Страхування” тощо.
Інший російський олігарх Алєксей Мордашов продовжує володіти в Україні туристичним агентством “Tui” та компанією “Северсталь-дистрибуція”. Російська корпорація “Северсталь” Алєксєя Мордашова постачала російським заводам ВПК понад десять марок сталі. Російсько-грецький бізнесмен та власник морського порту Салоніки у Греції Іван Саввіді володіє в Україні компанією з виробництва продукції із пластмаси “Пентопак” та компанією з торгівлі “Атлантіс-Пак Україна”, які раніше були арештовані та передані до Агентства з розшуку і менеджменту активів. Федерація греко-російського бізнесмена “Греки Росії”, яку фінансує Саввіді, передала автомобілі підвищеної прохідності та генератори  терористичним структурам та ватажку так званого “ДНР” Денису Пушиліну.
Серед інших відомих прізвищ росолігархів, які підсилюють агресора, проте мають досі не конфіскований  бізнес в Україні, є Вагіт Алекперов, Алішер Усманов,  Юрій Ковальчук тощо.