ООН створює ID2020 - нову цифрову ідентичність для всього людства

Експерти вважають, що в умовах пандемії CoVID-19 людству потрібна абсолютно нова універсальна система ідентифікації, щоб уряди могли краще контролювати суспільство та набагато швидше боротися з виникаючими загрозами. Це найкращий час для таких експериментів, адже всі об’єднані проти спільного ворога.

ID2020 має базуватися на технології Blockchain, тобто децентралізованій системі зберігання даних, яка в даний час вважається найбезпечнішою та найефективнішою у світі. Завдяки новій цифровій ідентичності кожен житель нашої планети матиме свій обліковий запис у базі даних, де будуть міститися найважливіші дані про нього. Система має бути стандартизованою, і охоплювати всю цивілізацію. ID2020 припинить проблеми з крадіжкою документів, фальсифікаціями та втратами інформації та приватних даних через напади кіберзлочинців. ООН, найбільші корпорації та основні світові організації хочуть змінити такий стан справ. Особливо це вигідно для біженців, хвилі яких заполоняють Європу, і для сегрегації людей, заражених коронавірусом.

Однак у системи є інша грань. Противники глобалізації запевняють, що ID2020 - це не що інше, як глобальна система віртуальної чіпінгу людей та буде створена заради постійного контролю над суспільствами. Це дає практично необмежену владу над кожною людиною і дозволяє невеликій групі найбагатших і найвпливовіших людей збагатитися і розширити свої корпоративні імперії. За їх словами, система ID2020 призведе до ще більшого класового розподілу у суспільстві й зростання проблеми бідності та голоду. Зрештою, це має на меті зробити людей ще більш експлуатованими найбільшими корпораціями, до яких ми вже повинні ставитися як до потужних країн.