"Правий сектор" вимагає негайного звільнення Олега Татарова!

"Правий сектор" вимагає негайного звільнення Олега Татарова!

У часи Революції Гідності Олег Татаров був одним з очільників головного слідчого управління МВС. Журналісти відзначають, що він регулярно публічно коментував події на Майдані, розповсюджуючи звинувачення на адресу активістів. За інформацією зі ЗМІ відомо, що кар'єрний зріст у МВС Олега Татарова в часи Януковича відбувся завдяки протекції тодішнього заступника голови АПУ Андрія Портнова. А вигодонабувачем скандального призначення журналісти вважають Росію.

Під час російсько-української війни Олег Татаров у якості заступника голови ОПУ не залишив своєї антиукраїнської діяльності і допомагав у розкраданні 81 млн грн. на побудові житла нацгвардійцям, за що отримав підозру від НАБУ.

"Правий сектор" неодноразово звертався до Президента України, щодо звільнення з посади Олега Татарова та внесення у санкційні списки Андрія Портнова та інших діячів режиму Януковича та російської агентури у владі. "Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди", казав Симон Петлюра, і саме від усунення "українських гнид" від влади залежить майбутнє України, а не від прихильності заокеанських партнерів.