Російський пропагандист Багдасаров запропонував скористатися слабкістю Туреччини захопити її

Російська передова політична думка настільки примітивна, що щоразу вслухаючись у нові ідеї нового оратора, чуєш пародію на шовіністичні гасла минулих століть.

Безумовно причин недоумку російської пропаганди має бути їсти більше однієї. Це і відсутність скільки-небудь нової ідеї, відсутність будь-якого польоту адекватних політологів, а й інтелектуальне дно самих глашатаїв пропаганди з одного боку екрану і повна деградація маси споживачів з іншого боку.

Власне тому бойовий пропагандист Багдасаров нічого нового у передачі Соловйова не сказав. Його несамовиті верески про “Константинополь буде наш” 150 років тому вже декларував, хворий на шизофренічну ідею Третього Риму, Достоєвський.
Інше питання, що кремлівський поплічник озвучив головну причину своєї істерики – Туран!

Втім, заслухаймо його вереск повністю:

«Туреччина зараз перебуває у скрутному становищі. Скористаймось і виженемо її із Середньої Азії розколемо її впливаємо на Україні та виженемо з Південного Кавказу та піднімемо певні сили в Туреччині і повернемо до складу нашої держави те, що історично належить нам Константинополь вони вважають те що справді це ніколи їх не було!

Турок це не тюрк у дзеркало нехай подивиться що є між турком якутом, киргизом та казахами. Та ні чорта спільного немає! Це anyway щоб я сказав що я китаєць. Але я на китайця не схожий.

Так і ці. Ми навіть цей міф не руйнуємо.

Таку гарну річ сказали з етногенезу тюркський народ і на цьому припинили.

Тож скористаймось. Криза. Адже слава богу криза. Ця криза має стати крахом (Туреччини) та приєднання наших територій”!

Я не просто так включив національність російського пропагандиста у заголовок. Ворожнеча між народами тут має стародавнє коріння і цілком очевидна спекуляція на момент з боку Багдасарова.

Але в будь-якому випадку вкрай важливе інше: його істерика щодо об'єднання тюркських народів, що набирає міць, - Туран!

Адже Туран не тільки культурне та історичне об'єднання народів, а й союз має величезний економічний потенціал

Потенціал, на шляху реалізації якого стоїть Росія!

У Кремлі чудово розуміють, що Туран здатний переламати хребет Росії, розділити її як мінімум навпіл.

І що куди страшніше, саме до цього і йдеться.