Сергій Борзов та його дружина-депутатка використовують ФОП своєї доньки для легалізації неофіційних доходів

В деклараціях Сергія Борзова за останні роки з'являються цікаві деталі. У 2020 році його 22-річна донька Анна відкриває ФОП, що займається ресторанним бізнесом та послугами мобільного харчування. І вже за рік отримує мільйонні прибутки: 

  • 1 млн 311 тис. грн у 2021, 
  • 1 млн 112 тис. грн у 2022,
  • 1 млн 83 тис. грн у 2023 році

Відкриті джерела не підтверджують існування такого бізнесу Анни Борзової. Більше того, вона працює на українському ТБ асистенткою по акторам разом з дідусем, громадянином рф Наумом Барулею, який був залучений у створення українського серіалу «Якщо чесно» від студії «Квартал-95».

Це все наводить на думку, що студентку Анну Борзову її батьки використовують для легалізації своїх неофіційних доходів, можливо, з бізнесу в Криму. Підтвердженням цьому служить подарунок від дідуся в розмірі 2,5 млн грн, задекларований у 2021 році.

Чи може бути так, що під виглядом успішного бізнесу ховаються махінації з фінансами? В Україні може бути все, тож дізнайтеся в нашому розслідуванні деталі про махінації Сергія Борзова, його дружини-депутатки «Слуги народу» і тестя, який має паспорт РФ та водить дружбу з сепарами, що раділи анексії Крима.