Скандальний бізнесмен Микола Лагодич вчинив у Львові ДТП та втік

Львів’янин Остап Романів звинуватив скандального дрогобицького бізнесмена Миколу Лагодича у вчинені ДТП у стані алкогольного сп’яніння. 

Він зазначив, що Микола Лагодич намагався вирішити ситуацію без поліції, пропонуючи гроші, однак, коли Остап Романів відмовився, Лагодич втік з місця ДТП.

Його оголосили в розшук, але досі не затримали, тому довести водіння в нетверезому стані навряд вийде.

Ось що пише сам Остап:

Вчора ввечері, приблизно о 20:28, на вул. Стрийській в мене вʼїхав чорний Range Rover, за кермом якого був ймовірно нетверезий водій. Розбив бампер, фару, зімʼяв кришку багажника.

Вийшов з машини з пачкою готівки і пропонував не викликати поліцію, а після моєї відмови втік з місця ДТП.

Удар відбувся, коли я загальмував пропустити пішоходів на переході на Стрийській 258. За кермом Range Rover-а (ДНЗ СА0393ІР) був бізнесмен з Дрогобича Микола Лагодич.

Патрульні прибули приблизно за 5-6 хв після аварії, водія подали в розшук, але його досі не затримали, тому довести водіння в нетверезому стані навряд вийде.

Я і моя дівчина лишились неушкоджені, але удар був достатньо сильним.

Лагодич фігурував і в інших історіях — в травні минулого року дві його собаки-алабаї бігали по Дрогобичу без намордників, кидалися на перехожих і погризли кількох собак, одна з яких загинула. У 2023 поліція затримала його за керування авто у нетверезому стані. Прав на керування транспортним засобом в Лагодича немає з 2015 року з тієї ж причини.

Також в 2020-му Лагодич влаштував стрілянину з рушниці в центрі Дрогобича через конфлікт з місцевим підприємством. Після цього прокуратура повідомила йому про підозру за ч. 4 ст. 296 ККУ (хуліганство із застосуванням вогнепальної зброї). Дрогобицький міськрайонний суд призначив йому один рік умовного терміну, звільнивши від тюремного ув’язнення.

Прав немає, неодноразово затриманий за водіння в нетверезому стані, поїхав собі з місця ДТП, повної відповідальності уникнув. Скоріш за все, їздитиме собі далі і просто платитиме штрафи за водіння без посвідчення, поки не зібʼє когось насмерть.

Я ж сподіваюсь отримати повне відшкодування за пошкодження від страхової і сподіваюсь, що колись прийде час, коли в нас зможуть адекватно карати таких людей, щоб вони не загрожували життю, здоровʼю і матеріальному стану людей.

Будьте обережні на дорозі з чорним Range Rover-oм з номерним знаком СА0393ІР, його водій може зіпсувати вам вечір і автомобіль.