Звернення командира Добровольчого Українського Корпусу «Правий сектор»

Звернення командира Добровольчого Українського Корпусу «Правий сектор»

Побратими по зброї!

24 лютого – це день перемог українського воїна над російським окупантом, який назавжди увійде в нашу історію. Цього дня ми підтвердили, що наша нація має право на свою державу та національну ідентичність.

Особисто дякую кожному добровольцю ДУК ПС та кожному воїну ЗСУ, резерву чи тероборони, які зараз у боях боронять нашу землю, кожному, хто записався в Резервні сотні ДУК ПС, кожному українцю, хто допомагає пожертвою, молитвою, поширенням інформації про мобілізацію у наші ряди та наші потреби. Дякую за вашу мужність і хоробрість!

Добровольчий український корпус Правий сектор діє згідно з узгодженими попередніми планами. Бойові підрозділи ведуть боротьбу на Донбасі. Наші добровольці беруть участь в обороні Харкова, Сумської та Чернігівської областей, готуються до оборони Києва, а також беруть участь в оборонних заходах на півдні України.

Дякую Великій Українській Нації за її стійкість, допомогу та молитви.

Молімося за перемогу наших воїнів, за душі загиблих побратимів і одужання поранених.

І далі до боротьби! Ми не маємо зараз морального права лишитися осторонь та допустити повторення окупації. Ми знаємо, що чобіт московського окупанта на нашій землі – це нові голодомори, репресії та вбивства.

З нами Бог! Ми на своїй українській, Богом даній землі. То ж перемога буде за нами.

Командир ДУК ПС Андрій СТЕМПІЦЬКИЙ (ЛЕТУН)