Кличко продовжує знищення екосистеми міста Києва під ударом опинився Андріївський узвіз

Важко сказати, що саме спонукає киян ігнорувати вибори, але через те, що фактично 65% киян проігнорували місцеві вибори 2020 року, мешканці Києва і сьогодні залишаються заручниками корумпованого оточення Віталія Кличко.

Розповідати про "любов" Кличко до історичного надбання міста немає жодного сенсу, 100% будівництва в Києві ведеться з значними порушеннями законодавства. При чому де факто ніхто в цьому проблем не бачить і лише декілька груп "міських навіжених" екологів чинять опір системі.

Але ж повернемось до проблем більш нагальних.

За приписом адміністрації Кличка з 1 березня 2022 року на карті міста зникне одне з традиційних місць Києва - підприємців, що десятками років вели торгівлю на Андріївському узвозі примусово виженуть на неприлаштовану до торгівлі Пейзажну алею.

Це рішення не стало несподіванкою для підприємців які за роки правління Кличка бачили ще й не таке. Як розповіли самі підприємці Кличко впроваджував постанову за постановою, які ніби повинні навести лад на узвозі, але по суті кожного разу закінчувались збільшенням поборів і не більше. 

Саме тому і в останніх нововведеннях Кличко підприємці бачуть лише нову схему "обілечіванія".

Всі впевнені, та прекрасно розуміють, що навіть якщо "виселення" відбудеться вже через місяць до них звернуться "смотрящие" від мера які запропонують схему повернення на Андріївський узвіз. Таким чином все, що ми наразі бачимо це зовсім не спроба навести лад або підвищите рівень культури, відповідальності або наповнюваності бюджету міста. Ні.

Єдина мета всіх цих заходів провести обілечіваніє підприємців по другому колу і не спинятися на цьому!

Хто в цьому винний?

Можна сказати ті 15% киян що віддали голоси за Кличка?

Або все ж таки ті 65% які вирішили не голосувати?