Про чергову сесію селищної ради 13.06.2019

Чергова сесія Немішаївської селищної ради буде проведена 13 червня 2019 року в приміщенні будинку культури. Початок о 17:00.

Перелік питань, що вносяться на розгляд 38 сесії VІІ скликання від 13.06.2019 року.

Проекти рішень

  1. Про внесення змін до рішення 32 сесії УІІ скликання Немішаївської селищної ради від 20.12.2018 року “Про селищний бюджет Немішаївської селищної ради на 2019 рік».
  2. Про затвердження мінімальної суми орендного платежу за нерухоме майно фізичних осіб у селищі Немішаєве на 2020 рік.
  3. Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на
    нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на 2020 рік.
  4. Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на 2020 рік.
  5. Про встановлення ставки єдиного податку на території Немішаївської селищної ради на 2020 рік.
  6. Про продовження договору оренди транспортного засобу.
  7. Про внесення змін до рішення 12 сесії УІІ скликання Немішаївської селищної ради від 22.12.2016 року «Про затвердження Програми нагородження відзнаками Немішаївської селищної ради на 2017-2020 роки»
  8. Про затвердження Програми розвитку житлово-комунального господарства селища Немішаєве на 2019-2020 роки.
  9. Про оформлення права комунальної власності на квартиру № 3 по вул. Технікумівська, 3А в смт Немішаєве.
  10. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення в оренду ПрАТ «Київобленерго» земельної ділянки площею 0,0022 га щодо відведення в оренду земельних ділянок для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії по вул. Інститутська в смт Немішаєве.
  11. Про надання ТОВ «Євробуд» дозволу на складання технічної документації щодо встановлення на місцевості меж земельної ділянки по вул. Чкалова, яка перебуває в оренді ТОВ « Євробуд».
  12. Про надання дозволу громадянину Юрченку Ігорю Дмитровичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,0025 га для будівництва індивідуального гаража № 40 по вул. Мічуріна, 42 в смт Немішаєве
  13. Про надання дозволу громадянину Андрієнку Сергію Степановичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,0060 га ( цільове призначання – для колективного гаражного будівництва), гараж № 1 по вул. Заводська, 55 в смт Немішаєве на території ГК «Заводський».
  14. Про надання дозволу громадянці Гордієнко Валентині Василівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,0050 га для будівництва індивідуального гаража № 129 по вул. Чкалова, 46 в смт Немішаєве.
  15. Про надання дозволу громадянину Гордієнку Віталію Володимировичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,0075 га для будівництва індивідуального гаража № 188 по вул. Чкалова, 46 в смт Немішаєве.
  16. Про надання дозволу громадянці Титенко Інессі Ігорівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,0040 га ( цільове призначання – для колективного гаражного будівництва), гараж № 194 по вул. Технікумівська, 24 в смт Немішаєве на території ОК ГО « Мрія».
  17. Про надання дозволу громадянину Осадченко Олександру Васильовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,0044 га ( цільове призначання – для колективного гаражного будівництва), гараж № 211 по вул. Технікумівська, 24 в смт Немішаєве на території ОК ГО«Мрія».
  18. Про надання дозволу громадянину Зайцеву Сергію Родіоновичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,0015 га для будівництва гаража № 28 по вул. Технікумівська, 24 в смт Немішаєве на території ОК ГО « Мрія».
  19. Про надання дозволу громадянці Саух Надії Миколаївні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки площею 0,0025 га для будівництва індивідуального гаража № 5 по вул. Миру, 51 в смт Немішаєве
  20. Про надання дозволу громадянці Саух Надії Миколаївні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,0025 га для будівництва індивідуального гаража № 7 по вул. Заводська, 47В в смт Немішаєве.
  21. Про надання дозволу громадянці Наумчук Ганні Павлівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,0025 га для будівництва індивідуального гаража № 16 по вул. Затишна, 8А в смт Немішаєве.
  22. Про надання дозволу громадянину Сауху Федіру Івановичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,0025 га для будівництва індивідуального гаража № 15 по вул. Затишна, 8А в смт Немішаєве
  23. Про надання дозволу громадянину Денисенку Олександру Олександровичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,0040 га для будівництва індивідуального гаража № 27 по вул. Миру, 51 в смт Немішаєве
  24. Про надання дозволу громадянці Коченко Ірині Анатоліївні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,0024 га для будівництва індивідуального гаража № 6 по вул. Заводська, 47/1 в смт Немішаєве.
  25. Про надання дозволу громадянину Калапац Михайлу Олександровичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,0025 га для будівництва індивідуального гаража № 4 по вул. Заводська, 47В в смт Немішаєве
  26. Про надання дозволу громадянці Величко Наталії Юріївні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,0032 га для будівництва гаража № 34 по вул. Заводська, 55 в смт Немішаєве ( колективне гаражне будівництво).
  27. Про надання дозволу громадянам Хоменко Марії Іванівні,  Чабану Івану Валерійовичу,  Очеретюк Наталії Олександрівні,Гавриленко Галині Опанасівні, Мерв’як Ігорю Михайловичу, Андрійченку Миколі Анатолійовичу, Кравчун Людмилі Анатоліївні  на  розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки площею 0,2088 га по вул. Пушкіна, 76  в смт Немішаєве для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку.
  28. Про надання дозволу громадянину Резніченку Павлу Федоровичу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0724 га по вул. Гагаріна, 43 в смт Немішаєве для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.
  29. Про надання дозволу громадянці Щербині Вірі Борисівні, Щербині Вікторії Сергіївні на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,1106 га по вул. Б. Хмельницького, 52А в смт Немішаєве для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.
  30. Про надання дозволу громадянам Шкурку Василю Васильовичу, Журавель Ользі Василівні на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,15 га по вул. Південна, 27 в смт Немішаєве для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.
  31. Про надання дозволу громадянину Лозенку Олександру Олександровичу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0706 га по вул. Л. Українки, 20 в смт Немішаєве для будівництва та обслуговування житлового будинку,господарських будівель та споруд
  32. Про надання дозволу громадянину Білоусу Сергію Сергійовичу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,15 га по вул. Б. Хмельницького, 18 в смт Немішаєве для будівництва та обслуговування житлового будинку,господарських будівель та споруд.
  33. Про надання дозволу громадянину Анісімову Олексію Анатолійовичу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,07 га по вул. Б. Хмельницького, 30 в смт Немішаєве для будівництва та обслуговування житлового будинку,господарських будівель та споруд.
  34. Про надання дозволу громадянину Жолуденку Віктору Миколайовичу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,14 га по вул. Лісова, 12 в смт Немішаєве для будівництва та обслуговування житлового будинку,господарських будівель та споруд.
  35. Про надання дозволу громадянці Пужко Валентині Григорівні на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0310 га по вул. Технікумівська, 5А в смт Немішаєве для будівництва та обслуговування житлового будинку,господарських будівель та споруд
  36. Про надання дозволу громадянці Виногородській Наталії Анатоліївні на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0561 га по вул. Пушкіна, 23А в смт Немішаєве для будівництва та обслуговування житлового будинку,господарських будівель та споруд.
  37. Про надання дозволу громадянину Цаху Володимиру Васильовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0.12 га по вул. Шкільна, 14 в смт Немішаєве для будівництва та обслуговування житлового будинку,господарських будівель та споруд.
  38. Про надання дозволу громадянину Усенку Сергію Владиславовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0.0970 га по вул. Гагаріна, 51 в смт Немішаєве для будівництва та обслуговування житлового будинку,господарських будівель та споруд.
  39. Про надання дозволу громадянці Журавель Ользі Василівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,0061 га для ведення особистого селянського господарства по вул. Південна в см Немішаєве.
  40. Про надання дозволу громадянці Дем’яненко Уляні Миколаївні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,013 га для ведення особистого селянського господарства по вул. Б. Хмельницького в смт Немішаєве
  41. Про надання дозволу громадянці Щербині Вікторії Сергіївні на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,30 га, кадастровий номер 3221055900:04:001:0153 в смт Немішаєве для ведення особистого селянського господарства.
  42. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0057 для будівництва гаража № 225А по вул. Технікумівська, 24 на території ОК ГО « Мрія» та передачу її у власність громадянці Піщанській Аллі Йосипівні.
  43. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0045 для будівництва гаража № 126 по вул. Технікумівська, 24 на території ОК ГО « Мрія» та передачу її у власність громадянці Маєвській Світлані Анатоліївні.
  44. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0025 для будівництва гаражного боксу № 1-Б по вул. Технікумівська, 24 на території ОК ГО « Мрія» та передачу її у власність громадянці Зайцевій Катерині Сергіївні.
  45. Про передачу у приватну власність громадянці Якуніній Раїсі Петрівні земельної ділянки площею 0,1341 га, кадастровий номер 3221055900:01:006:0067, за адресою вул.. Різдвяна, 3 в смт Немішаєве, цільове призначення – для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.
  46. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0434 га по вул. Горького, 14 в смт Немішаєве для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та надання ділянки у власність громадянці Остапчук Тетяні Володимирівні
  47. Різне. Депутатський запит.

 

Post navigation