Чорні чоловічки в Києві. Хто керує столицею?

На вул. Лабораторній (будинок 12), що на Печерську, незважаючи на заборону продовжуються будівельні роботи. Завтра зранку люди збираються біля будівельного майданчику, для того, щоб припинити незаконні роботи, і тому звертаються за допомогою до небайдужих киян, ЗМІ та Мера Києва Віталія Кличка.

Про це на своїй сторінці у мережі ФБ повідомив активіст Петро Михайленко. Зокрема він зазачив наступне: 

 "Друзі, не можу зрозуміти, або Віталій Кличко ще знаходиться в теплій вані після чергової своєї перемоги на виборах, або зовсім не контролює ситуацію в столиці. Останні кілька місяців по всьому Києві відбуваються сутички між злобудовниками і киянами, які боронять рідне місто власними силами. Сьогодні на вул.Лабораторній,12 SAGA Development всупереч Припису Міністерства культури про зупинення будівельних робіт, за допомогою тітушні, не дивлячись на заборону будівництва, продовжує свою злочинну діяльність і знущання над мешканцями прилеглих будинків, намагаючись незаконно звести ЖК #Washington_Concept_House.При цьому, компанії колишнього заступника головного архітектора Києва абсолютно байдуже на загрозу, яку його забудова становить пам’ятці - Римо-Католицький Костел Св. Миколая.

Поліція бездіє, тітухани застосовують насилля, напевно завтра треба збиратися разом. Людям потрібна допомога!!!

Нагадаємо, минулого року під час весняного запровадження карантину, незаконний будмайданчик по вул. Лабораторна,12 захищали «доблесні необеркута» Авакова. Так, 8 квітня 2020 року автобус спецназівців, із застосуванням сили затримали сімох місцевих мешканців та собаку, які вийшли на вулицю через незаконне будівництво біля свого дому.

Одній із затриманих жінок тоді довелося надавати медичну допомогу. Відео затримання 08.04.20: https://fb.watch/3qx_zjDH7L/"

Нагадаємо, що 12 серпня 2020 року на ФБ сторінці Комісія з перевірки інформації щодо резонансних об’єктів будівництва було оприлюднено Перелік об'єктів містобудівних перетворень, які перебувають на розгляді Комісії з перевірки інформації щодо об'єктів будівництва, які викликають суспільний резонанс на території міста Києва станом на 11.08.2020 року за підписом співголови комісії, радника мера Києва Володимира Бондаренка. Згідно цього переліку - забудова за адресою Лабораторна 12 включена до цього списку за №65.

Слідкуємо уважно за розвитком подій.