Чорнобиль: від зони відчуження до зони відродження.

Я вже писав як ми познайомились з Ярославом Ємельяненком на Андріївському узвозі у лютому 2017 року. І про перше з ним інтерв'ю "Діти і Чорнобиль. Чи сумісні ці поняття? ТАК!" теж встиг написати. Але це людина настільки багатогранна, що про неї варто писати і писати...Вибач, Ярославе, але це так...

Тому не зволікаючи часу в той же день записали ще одне інтерв'ю тепер вже про самого оператора ЧОРНОБИЛЬ ТУР Chernobyl TOUR - Чернобыль ТУР - Чорнобиль ТУР, про чудову команду СПІЛЬНОтворців.

Багато хто вже знає, чув про ЧОРНОБИЛЬ ТУР. Насправді був дуже здивований, коли дізнався, що Чорнобиль більш відомий і користується популярністю саме в інших країнах.

Саме завдяки зусиллям цієї команди, Державному агентству України з управління зоною відчуження, Асоціації чорнобильських туроператорів / Assoc. of Chornobyl Tour Operators та багатьом іншим українським організаціям Чорнобильська зона відчуження поступово стала відроджуватись і перетворюватись у територію Відродження.

Завдяки чому це сталось? Як вдалось українцям це зробити? Які наразі стоять завдання? Над чим працює команда? Саме про це і йшла розмова з Ярославом. Дуже раджу передивитись, оскільки після 15 хвилинного відео ви так само як і я забажаєте стати дотичними до Відродження країни на краще! 

А для початку нагадаю деякі дані про ЧОРНОБИЛЬ ТУР, що розміщені на сайті центру:

Зовсім забув. Поки записували інтерв'ю на сайті СПІЛЬНО https://spilno.org/ зафіксували 3000 користувачів! І це теж знаково! Бо платформа громадської участі СПІЛЬНО- теж платформа Преображення!

Усім гарного настрою і чудового вибору власної програми екскурсій.

До речі адреса Центрального офісу ЧОРНОБИЛЬ ТУР:  Андріївський узвіз, 11 Київ, 04070, Україна. Обов'язково заходьте. Там дуже цікаво!