"ЗУПИНИТИ" чи "ДОЗВОЛИТИ" забудову історичного Києва?

4 лютого 2017 року відбулась акція киян: "Зупинити нелегальні забудови історичного Києва!"

В анонсі події, яку ініціювали Yaroslav Yemelianenko і Громада Андріївського узвозу, було зазначено: "Будівельне свавілля, що нищить наше місто і загрожує безпеці українців, та бездіяльність посадовців, - вкотре змусило нас вийти на вулиці. Масована забудова Андріївського узвозу, висотне містечко замість знищеного Сінного ринку, житловий комплекс на відстані 100 метрів від Лаври, "монстр" на Подолі - ось лише кілька кричущих прикладів катастрофічної ситуації, що склалася. Шановні УКРАЇНЦІ, приходьте, висловлюйтесь, підтримайте збереження Києва та його розвиток в інтересах КИЯН. ЗБІР У СУБОТУ, 4 ЛЮТОГО О 14.00 - ПІД СИМВОЛОМ ЗНИЩЕННЯ ІСТОРИЧНОГО КИЄВА - "КРЕМАТОРІЄМ НА ПОДОЛІ" (Андріївський узвіз, 20). Ми з вами вимагатимемо виконання існуючих законів та зупинки будівельного свавілля у заповідних зонах старовинного Києва. Ніякої символіки політичних партій. Акція мирна, громадська. Приходьте! І, будь ласка, #РЕПОСТ ! "

Мені пощастило разом з багатьма небайдужими киянами, які вболівають за своє рідне місто, бути не лише свідком, але й безпосереднім учасником цієї акції.

5 лютого 2017 року я написав 5 постів (5 частин) на своїй сторінці у мережі ФБ під одним заголовком "ЗУПИНИТИ" чи "ДОЗВОЛИТИ" забудову історичного Києва?

Сьогодні вирішив нагадати про ці пости, оскільки впевнений, що нажаль за 4 роки ситуація не змінилась, змінилось суттєво місто, змінились люди.

А ось в якій бік - вирішувати вам, друзі.

Те, що я написав у 2017 році: "Виглядає так, що для київської влади ВІЙНА - НЕ ВІЙНА! Виглядає так, що для київської влади головне - ВСЕБІЧНЕ СПРИЯННЯ БУДІВЕЛЬНИМ МАГНАТАМ, ВЛАСНИКАМ ТОРГОВЕЛЬНО-РОЗВАЖАЛЬНИХ ЦЕНТРІВ! Може це тільки так виглядає? Пропоную усім нам - киянам, гостям столиці - взяти участь у невеличкому опитуванні: "ЗУПИНИТИ" чи "ДОЗВОЛИТИ" забудову історичного Києва? Буду частинами викладати матеріали з мирної акції киян Зупинити нелегальні забудови історичного Києва!, яка відбулась 04.02.2017. Дуже прошу у коментах висловити вашу особисту думку. Дякую. Особлива подяка за запрошення Ярослав Ємельяненко (Yaroslav Yemelianenko), та Громада Андріївського узвозу - за небайдужість. #Sergiy_Kutsenko_Feedback. Друзі, перепрошую за стільки частин цього посту, але - це НАША З ВАМИ СПІЛЬНА ІСТОРІЯ, ІСТОРІЯ КИЄВА І КИЯН, ІСТОРІЯ АНДРІЇВСЬКОГО УЗВОЗУ І ІСТОРІЯ ЛЮДЕЙ, ЯКІ ЙОГО ОБЕРЕГАЮТЬ! А ІСТОРІЮ ТРЕБА ОБЕРЕГАТИ)))"

Радий буду почути вашу оцінку ситуації станом на 2021 рік. ваші коментарі, пропозиції.