Дід Мороз підставив Кличка

Бумеранг від ДІДІВ МОРОЗІВ і СНІГУРОНЬОК для Кличка...

НЕВІДОМІ ОСОБИ ЗАЙМАЛИСЬ НЕВІДОМО ЧИМ НА НЕВІДОМО ЯКИХ ПІДСТАВАХ...

Друзі! Усі напевно чули новину про відкриття нового фонтану в столиці. на Арсенальній 01.09.2021.

Усі напевно вже прочитали безліч "тролінг" публікацій про Кличка і його безглузду команду, адже вже 2.09.2021 фонтан був пошкоджений.

Я не буду повторюватись, не буду сміятись над цим, тим більше над мером.

Мова піде про інше. І це ЗАНАДТО СЕРЬЙОЗНО!

1.09.2021 на пропозицію своїх підписників я вирішив розповісти про чудову новину (у нас в Києві це рідко трапляється) - завершення ремонтних робіт на майданчику біля метро Арсенальна. Тому замість того, щоб піти додому і насолоджуватись спілкуванням з рідними, спеціально приїхав на Арсенальну і почав вести онлайн трансляцію про чудовий захід, який було організовано чудовими людьми.

Аж раптом.... через 3 хвилини до мене "причипився" (як згодом з'ясувалось ДІД МОРОЗ ІВАНОВИЧ 1933 року народження))), який працює в невідомій громадській організації і на "волонтерських" засадах прибув на цю площу з невідомо якими завданнями) та його "асистенти" - "снігуроньки"" (оскільки вони так і не представились).

Розуміючи, що це свято міста, я не став "хайпувати" на цій новині, все що відбувалось було в прямому ефірі. Я просто закінчив трансляцію і пішов шукати менеджерів цього "дійства". Одразу скажу, що це було дуже нелегко. Але мені вдалось це зробити. Я врешті решт вийшов на чудова дівчинку Надію - яка, як я зрозумів і відповідала за організацію усього цього свята.

Треба віддати належне Надії, вона одразу зрозуміла "халепу", в яку втягнули Дід Мороз та його "феї" і викликала керівника служби безпеки задля того, щоб владнати конфлікт. Молодий чоловіче - керівник "служби безпеки " (незрозуміло чого) з'явився швидко. Нажаль замість врегулювання конфлікту, принесення елементарних вибачень за перешкоджання журналістській діяльності, цей чолов'яга спровокував розгортання конфлікту, оскільки ДІД МОРОЗ (ЯКИЙ ВИЯВИВСЯ ЙОГО ПІДЛЕГЛИМ). замість вибачень почав звинувачувати журналіста у тому чого не було.

Подробиці на цьому закінчую. Немає сенсу. Єдине, що додам... Виявляється в столиці України зовсім "НОРМАЛЬНО". коли невідомо які "громадські організації", невідомо на підставі яких законів дозволяють собі у присутності вищих посадових осіб керівництва міста здійснювати обмеження конституційних прав і свобод громадян України, у тому числі і перешкоджати діяльності журналістів.

Віталій Кличко! Я б дуже просив вас розібратись з тим, що відбувається в Києві! Це СОРОМ для європейської столиці!

Надія! Сподіваюсь, що ви побачити цю статтю, чекаю ваших пояснень, коментарів, звинувачень, вибачень...

Вас конкретно підставляють подібні ДІДИ МОРОЗИ та їх СНІГУРОНЬКИ з невідомих волонтерських громадських організацій, які діють не відомо на яких підставах!

ДУМАЙТЕ! ОБИРАЙТЕ з ким вам йти далі! З ДІДАМИ МОРОЗАМИ та СНІГУРОНЬКАМИ, чи з КИЯНАМИ!