Індивідуальне консультування та навчання QuickBooks українською мовою

Навчання QuickBooks Online в Україні

QuickBooks - це бухгалтерська програма англійською мовою і всі налаштування зроблені для іноземних компаній. Є різні версії QuickBooks: з податком з продажів і US GAAP для США, і версії з ПДВ та МСФЗ, розроблені для Євросоюзу, зокрема - для Великобританії; також існують різні версії щодо функціональності. Недостатньо просто купити QuickBooks, в будь-якому випадку, потрібно адаптація і професійне налаштування QuickBooks для практичного використання в Україні. З самого початку використання необхідно обрати таку версію QuickBooks і здійснити такі налаштування програми з урахуванням виду діяльності компанії, які дозволять отримати максимальний ефект від цього безсумнівно найкращого рішення для малих і середніх компаній для управлінського та бухгалтерського обліку, і формування фінансової звітності відповідно до US GAAP або МСФЗ.

Наші семінари, тренінги та навчання по використанню QuickBooks можуть бути адаптовані відповідно до потреб діяльності Вашої компанії й бути досить гнучкими, щоб відповідати практичним щоденним потребам Вашого бізнесу.

Ми вважаємо, що практичний досвід нашої бухгалтерської компанії дозволяє нам навчати застосуванню більшості можливостей QuickBooks Online. На жаль, частину можливостей QuickBooks в Україні використовувати не уявляється можливим. Слід зазначити, що навчання і консультації проводять бухгалтери, які володіють українською і щодня використовують QuickBooks в практичній діяльності щодо надання бухгалтерських послуг.

Крім індивідуальних тренінгів, семінарів, курсів та навчання по QuickBooks Online, наші фахівці доступні для вас в той час, коли Ви зіткнетеся з непередбаченими запитаннями з серії «А як практично зробити ...». 

Ви завжди можете зв'язатися з нами телефоном або електронній пошті. Якщо Вам необхідна термінова допомога, ми можемо використовувати Інтернет для віддаленого доступу до комп'ютера і бази даних QuickBooks, виключаючи витрати зайвого часу на поїздки.

Дізнатися більше Ви можете на нашому сайті за адресою: www.accounting-ukraine.kiev.ua

Дивіться також