Ініціативна групка дарничан пропонує "благоустрій" Озера Качине

28 грудня відбулось IV засідання громадської ради при Дарницькій районній в місті Києві державній адміністрації за адресою м. Київ, вул. О. Кошиця. Порядок денний цього засідання був оприлюднений заздалегідь, тому дарничани мали можливість завчасно ознайомитись і прийти на засідання:

 

  • Про ратифікацію Меморандуму між Громадською радою при Дарницькій райдержадміністрації та міжфракційним депутатським об’єднанням «Люди» (Г.Сінцов).
  • Про стан розгляду Дарницькою районною в місті Києві державною адміністрацією пропозицій від Громадської ради при Дарницькій райдержадміністрації (І.Туркеня).
  • Про роботу постійних робочих органів Громадської ради при Дарницькій райдержадміністрації (Г.Сінцов).
  • Про роботу Постійної робочої групи з питань екології Громадської ради при Дарницькій райдержадміністрації щодо діяльності АТ «Гідромеханізація» з видобування піску в мкр-ні Бортничі (О.Лисенко).
  • Про проблемні питання екології Дарницького району м. Києва (О. Лисенко).
  • Про інформацію у ЗМІ щодо можливих порушень законодавства під час державних закупівель управлінням освіти Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації (А.Савичев).
  • Різне.

На сторінці Озеро Качине велась онлайн трансляція з актової зали Дарницької РДА .

Несподівано для дарничан під час розгляду 7 питання: "Різне", Голова громради при ДРАД Геннадій Сінцов запросив до слова дарничанина, члена ініціативної групи щодо "благоустрою" озера Качине. Після короткого виступу слово передали представниці інвестора з "благоустрою", яка показала проект "благоустрою" з 3-х 25-ти поверхових будинків на місці озера Качине.

Про це так написано в групі Озеро Качине:

Озеро Качине · !: "Дарничани створили ініціативну групу щодо "благоустрою" озера Качине. Богдан Назаренко скоріш за все в цій групі. Чекаємо офіційного підтвердження. А сьогодні скоріш за все, але не підтверджено, о 15.00 все ж такі ця група буде намагатись щось провести в ДРДА. Інформацію вчора на засідання громради при ДРДА так і не надали... Ох уж ці "ініціативні дарничани", які так турбуються про "збереження природи" саме перед Новим роком!"

Озеро Качине  ІІ  · "Три багатоповерхівки на озері Качине! Саме стосовно цього небайдужі дарничани до "збереження природи" Дарниці планують проводити консультації з дарничанами. Вчора відбулось IV засідання громради при ДРДА На нашій сторінці ви можете побачити онлайн трансляцію частини засідання. А сьогодні викладаємо ту частину, в якій розглядались питання "РІЗНІ". Несподівано дізнались, що створена ініціативна груп дуже "небайдужих" дарничан до озера Качине. Ця група знайшла інвесторів для "благоустрою" озера Качине аж до озера Жандарки. Ось перше відео презентації. Громрада при ДРДА прийняла рішення підтримати ініціативну групу! Геннадій Сінцов обіцяв викласти у публічний простір звернення ініціативної групи до громради при ДРДА. Тому почекаємо, щоб зрозуміти що саме хоче ініціативна група. Щодо громадських слухань сьогодні о 15.00 в ДРДА по Озеру Качине, голова громради завірив, що нічого не буде. Богдан Назаренко теж нічого не каже... Ну ви розумієте!) Про сьогоднішнє засідання громради теж ніхто нічого не казав, що буде розглядатись питання озера Качине!))) Хоча дуже добре обізнані, що є така громадська організація ГО Озеро Качине. Щось Богдане, знов якийсь мутки?)"

Озеро Качине  ІІІ "28 грудня відбулось ІV засідання громради при ДРДА. Несподівано у "Різному" під кінець засідання виступила ініціативна група, яка дуже хоче навести лад на озера Качине. Треба зберегти озеро, бо воно занедбано, а забудовник не виконав нічого. Група знайшла інвестора, який все виконає і збудує там три 25-ти поверхівки. Геннадій Сінцов обіцяв викласти у публічний доступ звернення цієї ініціативної групи до  громради при ДРДА. Тож чекаємо, щоб зрозуміти ху є ху, і чого вони хочуть насправді. Щодо засідання сьогодні о 15.00 в ДРДА по озеру Качине: Г.Сінцов завірив що нічого не буде, Богдан Назаренко відмовчався....Він як завжди нічого не знає і завжди радить шукати щось в інтернеті... Тож на всяк випадок нагадаємо, що сьогодні о 15.00 в ДРДА може щось статись! То краще приходьте!"

Тож шановні кияни, дарничани!

Є деякі кияни, які дуже поспішають отримати подарунки до Нового року! Сьогодні напевно їх день мав бути! Але є інші кияни, дарничани, і їх набагато більше! Вони просто люблять Київ, люблять природу Києва!

Сподіваємось, що до Нового року більше ЖОДНИХ СЮРПРИЗІВ від "кмітливих і винахідливих" не буде і люди спокійно зустрінуть Новий Рік, Різдво!