Міські муніципалітети економлять енергію та кошти за допомогою перетворення інфраструктури

В середньому такі проекти заощаджують муніципалітетам 2,3 млн. КВт-г щорічно.

Компанія RealTerm Energy співпрацює з муніципалітетами Бідфорд, Довер-Фокскрофт, Фолмаут, Гранд-Айл, Маунт Дезерт, Південний Портленд і Уеллс в штаті Мен, щоб встановити вуличні ліхтарі з світлодіодними технологіями.

В середньому, ці проекти колективно заощаджують муніципалітети 67 відсотків щорічних кВт-годин (кіловат-годин) і зменшують їх енергоспоживання понад 2,3 мільйона кВт-годин щорічно, що еквівалентно усуненню викидів парникових газів, вироблених 345 автомобілями на рік. Окрім скорочення слідів вуглецю, ці муніципалітети заощадять майже 1 мільйон доларів щорічних витратах на енергоносії.

Індивідуальний дизайн

RealTerm Energy працювала з громадами, щоб вилучити існуючі світильники та встановити нову технологію, запропонувавши індивідуальні конструкції освітлення та підтримуючи муніципалітети у виборі нових світлодіодних світильників на основі продуктів, які найкраще відповідають їх потребам.

RealTerm Energy також запропонувала варіанти фінансування та поточного обслуговування.

RealTerm Energy також керувала загальноміським розгортанням інтелектуального управління освітленням для муніципалітетів Бідфорд, Фолмут, Гранд-Айл, Південний Портленд та Уеллс. Вуличні ліхтарі можна поєднати з мережевими контролерами, що дозволить надалі розгорнути інші розумні програми міст.

"RealTerm Energy забезпечила нам вражаючу і повну програму" під ключ ". Вона включала в себе індивідуальний дизайн освітлення для забезпечення оптимального розподілу світла, підвищення безпеки та комфорту жителів. 

"Це виграш для всіх залучених, і ми закликаємо інші міста штату Мен врахувати цей енергозберігаючий та екологічно свідомий рух до світлодіодного вуличного освітлення", - заявив Террі Хелмс, чиновник міста, селище міста Гранд Айл, штат Мен.

RealTerm Energy розробила, закупила, встановила або в процесі встановлення понад 250 000 вуличних ліхтарів по всій Північній Америці та співпрацювала з більш ніж 30 муніципалітетами в штаті Мен. Компанія допомагає муніципалітетам стати розумними містами.

Дивіться також

Пам'яті героїв Крут Суспільство
День Соборності України Суспільство