Ми маємо захищати Україну і працювати на своїй Богом даній землі

29 червня на п'яті роковини загибелі українського оперного співака та бійця Добровольчого Українського Корпусу, Героя України Василя Сліпака відбувся вечір пам'яті "МІФ не забутий", якій організували ГС "Музичний Батальйон" та НВР ПРАВИЙ СЕКТОР.

Ми попросили Наталю Панаско, яка очолює чернігівський обласний  осередок Правого Сектору прокоментувати цей захід і трішки розповісти про себе, про свою діяльність:

"Сьогодні чергова річниця смерті Василя Сліпака. Для мене це дуже героїчна постать, бо він покинув творче життя і взяв в руки зброю, так саме як і більшість українців, які займались своїм повсякденним життям до 2014 року і покинули можливо власний бізнес, або своє комфортне життя і пішли на війну взявши в руку зброю. Я вважаю, що саме сквер на Подолі - це таке більш центрове місце, і люди, хоча б просто пройшовши повз цього скверу будуть звертати увагу, шукати в інтернеті інформацію про Василя Сліпака, будуть розуміти, що такий оперний співак покинув свою професію і пішов воювати за Україну, для того щоб країна була вільна нарешті від всяких російських окупантів..."

"Правосек - в житті він як звичайна людина але з національними ідеями в голові". Національна ідея полягає у тому, що ми маємо працювати на своїй Богом даній землі  і ми маємо в принципі працювати, бо націоналіст не може бути бідним.  Він працює або руками, або головою.. Особисто я відкрила в Чернігові кав'ярню - Права Кава. Ми не сидимо вдома, ми не ходимо по всім якимось акціям, щоб нам не сказали, що ми не працюємо і ходимо на акції бо ми ж правосекі. Ми працюємо. Багато моїх хлопців працює на таких більш чоловічих роботах - на СТО,  деякі мають свій власний бізнес. Ми витрачаємо свій час і свої кошти, їдемо на акції в Київ або в Чернігів. Тобто ми також жертвуємо чимось. Жертвуємо своїм часом на родину, бо окрім бізнесу, роботи,  ми виїзджаємо на вирішення якихось питань, коли до нас звертаються люди..."

Наталя Панаско щиро запросила усіх приїзджати до Чернігова та спробувати смачну Праву Каву, аналогів якої в Україні немає. А ще пані Наталя є чудовим юристом  адвокатом Юридичної компанії "SkyLawyers" Київ і допомагає людям у вирішенні складних правових питань.