Найбільш відомий у світі #МузейНаПоштовій

Друзі! Мрії збуваються. 7 червня я написав невеличку статтю: "Розшукуються" учасники Арт-марафону на підтримку музею на Поштовій площі". 

Я радий вам повідомити, що процес зрушив з місця. Особлива ПОДЯКА надзвичайно талановитій і дуже скромній Людині з великої літери і Добрим Щирим серцем Ользі Матвеєвій, яка не тільки першою відгукнулась на мій заклик, але ще й згадала про інших митців, які взяли участь в цій чудовій акції.

Ми вже встигли записати інтерв'ю з Ольгою, і я раджу вам обов'язково його прослухати і подивитись, оскільки пані Ольга не просто показала свої твори мистецтва, вона також розповіла з чого все починалось, як митці координували свою діяльність, який задум, які символи вкладені у кожне зображення.

Низький уклін вам Ольга і вашим друзям-однодумцям, завдяки Арт-марафону стільки людей почало звертати увагу на Музей на Поштовій, цікавитись історією Києва, України. 

На моє прохання Ольга вперше за всі ці роки поставила свій підпис- автограф на "арт-паркані". Шукайте!) Якщо знайдете, викладайте фото.

Звертаюсь до інших учасників, ми вас чекаємо, залишається лише скоординувати час, а зустріч звісно біля паркану на Поштовій!