Не допустимо другої хвилі сепаратизму в Україні!

Показове вбивство Олександра Іваніни в Сумах показало справжнє ставлення влади до цілісності України. Криміналітет Сумщини злився з корумпованою місцевою владою, яка відверто ігнорує політично вмотивоване вбивство людини, котра відстоювала не лише інтереси рідного регіону, але й усієї України. 

Цей же ж криміналітет співпрацює з ФСБ РФ, і коли Росія захоче створити чергову нову “народную рєспубліку”, то матиме уже готову адміністрацію з бандитів і їхніх друзів у владі. Така політична ситуація в Сумській області не є унікальною в Україні. На черзі — Одеса, Харків, Дніпро. 

Тож сьогодні, 4 листопада, НВР "Правий сектор" за підтримки ОУН, Суспільства майбутнього та інших націоналістичних організацій, прийшли під Офіс Президента з вимогами до Зеленського:

1. Розслідувати вбивство Сашка Іваніни у Сумах та взяти його на особистий контроль президента Зеленського. Надавати нашому руху публічні звіти, щодо пошуку винних у вбивстві.

2. Виявляти агентів впливу Росії на місцях. Вимагаємо доручити РНБО та правоохоронним органам розслідувати зв’язки криміналу та російської агентури з представниками місцевої влади, які були оприлюднені західними та українськими журналістами-розслідувачами. Відсторонити на час слідства підозрюваних від посад. Ввести персональні санкції у випадку підтвердження таких зв‘язків.

3. Очистити найближче оточення. Вимагаємо з’ясувати, хто і чому у найближчому середовищі Зеленського «спускає на гальма» відкриті кримінальні провадження щодо корупції у прифронтових та прикордонних регіонах.

Озвучивши вимоги під офісом Президента, колона націоналістів вирушила до Міністерства внутрішніх справ.

Якщо центральна влада не придушить зростаючу загрозу сепаратизму, тоді це знову доведеться робити нам.




 

Дивіться також